INVESTITOR PRONAŠAO TELO MLADE ŽENE ZAKOPANO U TEMELJ GRADILIŠTA: Radnici krivi za stravičan zločin?
Građevina, Foto: Profimedia

strašno

INVESTITOR PRONAŠAO TELO MLADE ŽENE ZAKOPANO U TEMELJ GRADILIŠTA: Radnici krivi za stravičan zločin?

Zabrinuti rođaci su je neprekidno zvali na mobilni, ali su dobijali govornu poštu. Nakon nekoliko sati otišli su i prijavili nestanak u policiji

Objavljeno:

Telo mlade žene pronađeno je u betonu u temelju gradilišta u jednom gradu u Brazilu. Telo je pronašao investitor koji je obilazio objekat.

Investitor je u utorak došao na gradilište, gde su majstori ranije izlivali temelje, da bi proverio kako teku radovi. U jednom trenutku osetio je neprijatan miris, a potom je u betonu ugledao telo žene.

Policija je izvukla nago telo Marije de Glorije Rodrigez (25), majke dvoje dece čiji je nestanak prijavljen nedelju dana ranije. Mariji je oko vrata bila obmotana majica.

Policija veruje da su devojku ubila dvojica radnika nakon svađe, i da su telo ubacili u beton, a potom nastavili da rade kao da se ništa ne događa.

Mediji prenose da je žrtva živela sa suprugom i dve ćerke u gradu Sao Visente. Mariju je poslednji put video njen deda 27. septembra. Marija je krenula iz dedine kuće kada joj se izgubio svaki trag.

Zabrinuti rođaci su je neprekidno zvali na mobilni, ali su dobijali govornu poštu. Nakon nekoliko sati otišli su i prijavili nestanak u policiji.

Policija je uhapsila dvojicu muškaraca, starosti 35 i 56 godina, koji su radili na gradilištu. U početku su obojica negirala zločin, ali onda je jedan od radnika priznao da je ubio ženu i telo ubacio u cement, a da mu je u svemu pomogao kolega.

Jedan od osumnjičenih je tvrdio i da je imao seksualne odnose sa ubijenom, ali uz njen pristanak. Obdukcija bi trebalo da pokaže da li je ubijena Marija silovana.

Policija sumnja da je brutalnom ubistvu prethodila svađa mlade majke sa dvojicom radnika. Veruje se da je mlađi radnik krenuo da davi ženu, a da je potom od kolege zatražio pomoć.

Nakon ubistva obojica su bacili telo u tek izlivene temelje, a potom su nastavili da rade i da dolaze na gradilište narednih dana, kao da se ništa nije dogodilo.

Bonus video:

01:34

ESPRESO U POSETI NAJLEPŠEM MESTU U SRBIJI: Legenda kaže da je na dnu Krupajskog vrela sakriveno BLAGO!

(Espreso/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.