OVO JE ŠAMARČINA ZA PENTAGON! Talibani pronašli TAJNA skladišta oružja američke vojske
Talibani, Foto: Profimedia

ŠOKANTNO!

OVO JE ŠAMARČINA ZA PENTAGON! Talibani pronašli TAJNA skladišta oružja američke vojske

Talibani su pronašli dva tajna skladišta oružja, koje su napustile snage SAD. Ova skladišta služe u slučaju da se vojska SAD vrati u Avganistan

Objavljeno:

Skladišta su predviđena za američke antiterorističke napade "na horizontu" protiv Al Kaide i Islamske države. Bile su skrivene kako bi pomogle američkoj vojsci da brže napadnu terorističke organizacije.

Kako kažu izvori su za Miror, zalihe sadrže rezervne delove za helikoptere za napad jer bi bili neophodni za misiju na terenu. Otkrića talibana u gradovima Mazer-e-Sharif na severu i Herat na zapadu Avganistana veoma su kritična za Pentagon. Oni su tamo ostavljeni zbog nepredviđene situacija ukoliko dođe do ponovnog izbijanja terorizma u čitavom regionu.

- Ovo je jedan od najvećih udara po Ameriku u smislu budućih operacija protiv Al Kaide, Islamske države i drugih grupa u razvoju. Kao skladište logističkih zaliha koje se već nalazi u zemlji, predmemorija bi bila neprocenjiv resurs koji bi služio velikoj protivterorističkoj operaciji - kaže izvor. - To znači da se u bazama nalazi tajni udarac protiv terorizma u slučaju da se američke trupe moraju iznenada vratiti, i da ne mogu da sa sobom donesu ogromnne zalihe - objašnjava izvor.

Bonus video:

00:19

ESPRESO PAPARAZZO! UHVATILI SMO STANIJU U CRNOJ GORI

(Espreso/Mirror)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.