UBIJAO LJUDE U TANZANIJI! Najmanje četvoro poginulo, ima i ranjenih u napadu! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)
Pucnjava, Foto: Print Screen Youtube

užas

UBIJAO LJUDE U TANZANIJI! Najmanje četvoro poginulo, ima i ranjenih u napadu! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Sukob u blizini Ambasade Francuske dogodio se nedugo pošto se predsednica Tanzanije Samija Suluhu Hasan sastala sa bezbednosnim zvaničnicima u drugom delu grada

Objavljeno:

Najmanje četvoro ljudi je ubijeno u napadu u Dar es Salamu, nekadašnjoj prestonici Tanzanije kada je napadač naoružan automatskim oružjem otvorio vatru u blizini Francuske ambasade.

U napadu su stradala tri policajca i radnik privatne firme za obezbeđenje, saopštila je danas predsednica Tanzanije Samija Suluhu Hasan. Ona je u poruci na Tviteru objavila i da je napadač "neutralisan" te da je mir ponovo uspostavljen.

Policija je prethodno saopštila da je u napadu ranjeno i šest osoba. Naoružani napadač je, kako je saopšteno, stranac i policija veruje da potiče iz Somalije. Policija je upozorila da bi napad mogao da bude povezan sa pobunom džihadista u susednom Mozambiku, gde se sve veći broj afričkih država zajedno bori protiv pobunjenika.

Sukob u blizini Ambasade Francuske dogodio se nedugo pošto se predsednica Tanzanije Samija Suluhu Hasan sastala sa bezbednosnim zvaničnicima u drugom delu grada.

U objavljenom snimku napada se vidi napadač koji "laganim" hodom ide oko ambasade i puca na ljude, ali i momenat kada je nasred ulice mirno sačekao da ga ubiju - upozoravamo vas da je u pitanju uznemirujući sadržaj!

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.