DEVOJČICI UBILI OCA, MUČILI JE BEZ HRANE I VODE 3 DANA! Potresno spasavanje iz kandži terorista obišlo svet! (VIDEO) (FOTO)
Foto: Printscreen

Tuga

DEVOJČICI UBILI OCA, MUČILI JE BEZ HRANE I VODE 3 DANA! Potresno spasavanje iz kandži terorista obišlo svet! (VIDEO) (FOTO)

Kamera je zabeležila trenutak kada je preplašena devojčica ugledala svoje spasioce
Objavljeno: 15:38h

Iz krvavih okršaja u okolini Mosula danas je stigla i jedna lepa vest - desetogodišnja devojčica Ajša spasena je nakon što je tri dana provela bez vode i hrane.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Devojčica je pronađena u selu Kafer, tridesetak kilometara od Mosula. Kamera je zabeležila trenutak kada je preplašena devojčica ugledala svoje spasioce iz redova specijalnih jedinica koji uz iračku vojsku polako sa severne strane prilaze Mosulu.

foto: Printscreen

- Jako sam vam zahvalna. Mislila sam da nikada nećete doći po nas. Nemamo hrane ni vode već tri dana. Tu samo samo ja i moja mama, tatu su oteli i ubili teroristi. Oni su oteli mnogo dece iz našeg sela, i mi ne znamo šta se dogodilo sa njima. Neki su mrtvi. Ti ljudi su i naterali moju majku da im da svoj nakit i sve pare i mi više nemamo ništa. Hvala vam, hvala vam. Želim da vam izljubim stopala - rekla je u dahu devojčica.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.