STRAŠNO UPOZORENJE PUTINOVOG SARADNIKA: Veliki rat počinje pre izbora u Americi, PRAVITE ZALIHE!
Foto: AP

Treći svetski na pomolu???

STRAŠNO UPOZORENJE PUTINOVOG SARADNIKA: Veliki rat počinje pre izbora u Americi, PRAVITE ZALIHE!

- Između Moskve i Vašingtona trenutno postoje najozbiljnije tenzije u poslednjih nekoliko decnija... rat bi mogao da počne i pre novembrskih izbora u SAD! - ističe Sergej Markov
Objavljeno: 12:24h

Jedan insajder iz Kremlja upozorio je da bi rat Rusije i Sjedinjenih Američkih Država mogao da izbije još pre novembarskih izbora. Sergej Markov, iz moskovske državne organizacije Javna komora, izjavio je da "između Moskve i Vašingtona trenutno postoje najozbiljnije tenzije u poslednjih nekoliko decnija... rat bi mogao da počne i pre novembarskih izbora u SAD".

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Ja lično planiram da napravim zalihu od 200 konzervi svinjskog mesa, da budem spreman za potencijalnu ratnu krizu!, rekao je Markov, dodajući - Savetujem svima da urade isto!

Ovo upozornje bi verovatno trebalo shvatiti ozbiljno, imajući u vidu da Markov ima prilično "bliske veze sa Kremljom". Poslednjih nekoliko meseci, primećeno je da građani Rusije gomilaju zalihe hrane i ostalih neophodnih životnih potrepština, zbog paranoje od mogućnosti izbijanja velikog sukoba.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.