Kako se obogatila porodica Tramp: Život u bedi, meso mrtvih konja i prostitutke (FOTO)
Foto: AP

njihova istorija je neopisiva!

Kako se obogatila porodica Tramp: Život u bedi, meso mrtvih konja i prostitutke (FOTO)

Pre nego što je postala jedna od najbogatijih na svetu, porodica Donalda Trampa preživela je ono o čemu niste ni sanjali
Objavljeno: 14:49h

Amerikanizovao je svoje ime u Fred te krenuo prema saveznoj državi Vašington. Sa 22 godine, postao je vlasnik restorana u Sijetlu. Uskoro je postao nemiran te je prodao restoran. Zaključio je, uzimajući u obzir ogroman protok ljudi kroz Sijetl, da je najisplativije graditi hotele i otvarati restorane.

foto: AP

Mrtvi konji i besplatno meso

On i prijatelj, Ernest Levin, pokrenuli su posao iz šatora na Dead Horse Trailu (Staza mrtvog konja). Staza je bila utabani put koji je bio toliko uzak i strm da je preko 3000 konja uginulo na njemu, bilo od iscrpljenosti, pada s litica ili zapevši u blatu. Tramp i Levin su to iskoristili da pribave besplatno meso za svoj restoran. Taj uspeh im je omogućio da se presele u dvospratnicu u Benet Taunu u Kanadi. Hotel i restoran su nazvali Arktik.

Prema Gvendi Bler, autorki knjige "Trampovi: Tri generacije graditelja i predsednički kandidat", Fred je bio grub čovek koji je puno pio. Restoran je bio otvoren 0-24 te je nudio jela od irvasa, koze, zeca, veverica i losa.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.