Republikanci okrenuli leđa Trampu, traže Pensa! Tramp poručuje: Neću odustati! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Reuters

ZA SVE KRIV SNIMAK

Republikanci okrenuli leđa Trampu, traže Pensa! Tramp poručuje: Neću odustati! (FOTO) (VIDEO)

Poslednji koji su uskratili podršku američkom milijarderu su bivši republikanski predsednički kandidat Džon Mekejn i bivša državna sekretarka Kondoliza Rajs
Objavljeno:

Sve veći broj visokih zvaničnika Republikanske stranke uskraćuje podršku kandidatu za predsednika SAD Donaldu Trampu.

Do toga je došlo nakon što su obelodanjeni video snimci iz 2005. u kojima on koristi vulgarne termine na račun žena.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Uprkos tome što je najmanje desetak visoko pozicioniranih Republikanaca reklo da na izborima sledećeg meseca neće glasati za njega, Tramp je istakao da se nikad neće povući iz trke za Belu kuću i da nikad neće izneveriti svoje glasače, preneo je BBC.

HVATAM IH ZA PI*KU: Predizborni skandal u Americi, procureo snimak na kojem Tramp ponižava žene! (VIDEO)

Poslednji koji su uskratili podršku američkom milijarderu su bivši republikanski predsednički kandidat Džon Mekejn i bivša državna sekretarka Kondoliza Rajs. Mekejn je istakao da zbog Trampovih komentara više ne pruža "čak ni uslovnu podršku njegovoj kandidaturi", dok je Rajsova rekla:

- Dosta je više! Donald Tramp ne treba da bude predsednik. On treba da se povuče. Republikanski senator iz savezne države Nju Hempšir Keli Ajoti je u saopštenju navela: "Ja ne mogu i neće podržati kandidata za predsednika koji se hvali time što je ponižavao i maltretirao žene".

Ona je dodala da ipak neće glasati za Trampovu rivalku iz Demokratske stranke Hilari Klinton, već će na glasačkom listiću upisati ime Majka Pensa, republikanskog kandidata za potpredsednika SAD. Još nekoliko Republikanaca reklo je javno da će glasati za Pensa. Tramp je, sa druge strane, odgovorio da "nema šanse" da odustane od trke i dodao da dobija "neverovatnu podršku" od glasača.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.