MALIŠANU JE CELA PORODICA POGINULA U PADU ŽIČARE U ITALIJI: Nakratko je otvorio oči, polako se oporavlja! (VIDEO)
ilustracija, Foto: Profimedia

PREVELIKA TUGA

MALIŠANU JE CELA PORODICA POGINULA U PADU ŽIČARE U ITALIJI: Nakratko je otvorio oči, polako se oporavlja! (VIDEO)

Zvaničnik bolnice Regina Margarita u Torinu, gde se nalazi na lečenju, rekao je da je Biran, koji je sedatiran i nalazi se na respiratoru, nakratko otvorio oči

Objavljeno:

Ejtan Biran, jedini član porodice koji je preživeo pad žičare u Italiji, oporavlja se i nakratko je otvorio oči.

Petogodišnji izraelski dečak, koji je jedini preživeo pad italijanske žičare u sredu, otvorio je oči prvi put od nesreće koja je usmrtila njegove roditelje, njegovog brata i baku i dedu.

Zvaničnik bolnice Regina Margarita u Torinu, gde se nalazi na lečenju, rekao je da je Biran, koji je sedatiran i nalazi se na respiratoru, nakratko otvorio oči, prenose italijanski mediji.

Bolnički zvaničnik rekao je da je to bila "vrlo delikatna faza".

Njegova tetka, doktorka koja živi u Italiji, bila je pored njegovog kreveta kad je došao svesti. Biran je pretrpeo višestruke prelome kosti u padu, iako su lekari utvrdili da nije bilo neuroloških oštećenja. Postepeno je uklanjan sedativ kako se njegovo stanje poboljšavalo.

Izraelski mediji izvestili su da je lokalni psihijatar određen da detetu saopšti vest o gubitku porodice.

Tela pet članova porodice Biran poginulih u nesreći dopremljena su u Izrael u sredu na sahranu, rekao je izraelski ambasador u Italiji Dror Eidar.

Tri osobe su uhapšene zbog pada žičare na severu Italije, uključujući vlasnika i menadžera kompanije žičara Motarone koja upravlja lokacijom. Luiđi Nerini je uhapšen zajedno sa vodećim inženjerom kompanije i operativnim šefom službe, prenose italijanski mediji.

U tragediji je ubijeno 14 ljudi, uključujući pet članova porodice Biran. Ejtana, koji je sa porodicom boravio u Italiji, očigledno je spasio zagrljaj njegovog oca, koji je poginuo kada se kabina srušila na zemlju, rekao je u ponedeljak portparol bolnice.

Bonus video:

01:03:50

REDAKCIJA 26.05.2021.

(Espreso/Times of Israel)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.