Tramp u središtu Plejboj skandala? U snimcima se pojavljivao okružen zečicama?
Foto: Reuters

davna 2000.

Tramp u središtu Plejboj skandala? U snimcima se pojavljivao okružen zečicama?

Donald Tramp se posle kontroverzi s plaćanjem poreza pojavio u središtu novog skandala, ovog puta povezanog sa magazinom "Plejboj"
Objavljeno:

Pojavljivanje Donalda Trampa u "Plejboj" snimku iz 2000. godine izašlo je na svetlo dana prošle nedelje, nakon njegovog napada na bivšu Mis Univerzuma iz 1996. godine zbog njenog navodnog seks snimka iz prošlosti.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Tramp je inače, misicu Alisiju Maćado, 1996. godine kad je pobedila na izboru lepote nazivao "Mis Pigi" i "mašinom koja jede", što je tokom ovogodišnje debate sa Klintonovom, demokratska kandidatkinja spomenula napadajući ga zbog njegovih izjava o ženama.

Otkrivena su još dva Plejboj snimka na kojima se pojavljuje predsednički kandidat Tramp, dok u jednom snima modele i razgovara sa njima.

U tom video snimku iz 1994. godine, Tramp je zapravo učestvovao u potrazi za modelom koja će biti na naslovnici magazina povodom 40 godina postojanja i dobiti titulu zečice godine.

Scena u kojima Tramp učestvuje ne sadrže golotinju niti seksualno eksplicitan sadržaj, dok neke druge sadrže poptuno gole modele.

U jednoj sceni Tramp intervjuiše jednu od modela, pitajući je koji su njeni kvaliteti i zašto baš ona treba da bude zečica godine.

- Verujem da nije sve u lepoti, nego i u stavu. Bitna je ličnost - rekla je jedna od učesnica ovog izbora.

- Pa, ja mislim da imaš sve što je potrebno, a u ovoj sobi sigurno svi tako misle - prokomentarisao je Tramp.

Hilari povećala prednost u anketama, Trampa kolje detalj iz prošlosti (FOTO)

Bridžet Mark, jedna od modela, koju je Tramp intervjuisao, rekla je za CNN da je vežu samo lepa sećanja i iskustvo za tadašnje snimanje sa Trampom.

- Bio je pažljiv, poštovao nas je i uradio je dobar posao - rekla je za CNN.

Tramp se takođe kratko pojavio iu snimku iz 2001. godine, koji je bio o modnoj reviji Plejboja. Republikanski kandidat se pojalvjuje u pozadini, zajedno sa dve zečice, svojom sadašnjom ženom, a tada devojkom, Melanijom.

Iz Trampovog štaba nisu odgovorili na zahteva CNN za komentar u vezi sa video snimcima.

Tramp inače ima dugu saradnju sa Plejboj magazinom, pojavivši se i na njegovoj naslovnici 1990. godine. Taj intervju je izazavao brojne naslove i pisanja medija, kad je na pitanje: "Da li je njegov brak monogaman?", odgovorio: "Ne moram da odgovorim na to pitanje".

(Espreso.co.rs / CNN)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.