Cirka, puši travu i blamira tatu: Ni to ne bi bio problem, da joj tata nije Obama!
Foto: Printscreen/Youtube/Daily Fresh Hits

uživa u mladosti

Cirka, puši travu i blamira tatu: Ni to ne bi bio problem, da joj tata nije Obama!

Malija, koja je odlučila da pauzira jednu godinu u školovanju iako je primljena na Harvard, jedan od najprestižnijih svetskih koledža, uhvaćena je kako igra "pong", popularnu igru opijanja među studentima i mladima u Americi
Objavljeno:

Malija Obama (18), najstarija ćerka Baraka Obame, odlazećeg predsednika SAD, ponovo se našla na udaru nakon što su u javnosti objavljenje njene fotografije kako luduje na jednoj studentskoj žurki u Merilendu.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja! Malija, koja je odlučila da pauzira jednu godinu u školovanju iako je primljena na Harvard, jedan od najprestižnijih svetskih koledža, uhvaćena je kako igra "pong", popularnu igru opijanja među studentima i mladima u Americi. Naime, igrači podeljeni u dva tima ubacuju lopticu za stoni tenis u čaše sa pivom poređane na stolu.

400 studenata došlo je pod prozor bolesnog profesora: 26 miliona ljudi plakalo je posle ovog snimka! (VIDEO)

foto: Reuters

Ukoliko ubace lopticu u čašu, protivnička ekipa mora da ispije pivo, a pobeđuje onaj tim kome ostane više čaša piva na stolu. Malija je na zabavi nosila majicu s porukom „Pušenje ubija“, a na stolu se pored čaša sa pivom nalazio i „bong“, pomagalo uživalaca marihuane.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.