Letovanje iz pakla: Britanka skoro oslepela od trovanja alkoholom na Zakintosu!
Foto: Shutterstock

čist horor!

Letovanje iz pakla: Britanka skoro oslepela od trovanja alkoholom na Zakintosu!

Devojka se onesvestila od koktela u kome se nalazio jeftin alkohol sumnjivog porekla. Primljena je u bolnicu pošto su joj otkazali bubrezi
Objavljeno: 10:26h

Dvadestogodišnja Britanka Hana Pauel hitno je primljena u bolnicu pošto su joj otkazali bubrezi i pošto je skoro potpuno oslepela.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Hana se onesvestila, pre sedam dana, tokom letovanja na Zakintosu, od koktela u kome se nalazio jeftin alkohol sumnjivog porekla. Devojka je bila na odmoru, tokom koga je sa prijateljima izlazila u barove u Laganasu i često pila koktele.

Lekari sa Zakintosa su prebacili Hanu u bolnicu na Peloponezu. Oni kažu da je neizvesno da li će joj se bubrezi vratiti u normalu. Hanani roditelji su hitno doleteli iz Britanije na ostrvo kako bi bili uz svoju ćerku.

foto: Zakintos, Thinkstock

Grčki mediji tvrde da se Hana otrovala metanolom, što je i dovelo do delimičnog slepila. Britanski mediji smatraju da je do trovanja došlo usled konzumiranja alkohola sumnjivog porekla, koji se, kako navode, zbog uštede često stavlja u pića u mediteranskim letovalištima.

Doktori navode da je trovanje možda ubrzalo pogoršavanje Haninog stanja, ali ipak tvrde da ne objašnjava u potpunosti ono što joj desilo. Oni ističu da je problem mnogo ozbiljniji od trovanja metanolom.

(Espreso.co.rs / Daily mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.