NAPADNUTA HITNA POMOĆ: Lekari morali da se kriju u ambulantnim kolima i sačuvaju glave, vitlao je nožem!
Foto: Foto: Emilija Jovanovic

haos!

NAPADNUTA HITNA POMOĆ: Lekari morali da se kriju u ambulantnim kolima i sačuvaju glave, vitlao je nožem!

Novi talas nasilja trese Veliku Britaniju

Objavljeno:

Jedan muškarac je uhapšen nakon što su bolničari napadnuti nožem, a vozilo Hitne pomoći je udario automobil dok su se skrivali u njemu, na Božić.

Incident se dogodio oko 16.30 sati kada je osoblje hitne pomoći reagovalo na incident na imanju u ulici Mors u mestu Svindon u okrugu Vilt. Dok su se nalazili na adresi, strahovali su za sopstvenu bezbednost i otišli da potraže utočište u svojim ambulantnim kolima, na koja je naleteo automobil.

Policija okruga Vilt saopštila je da je 39-godišnjak uhapšen zbog sumnje da je posedovao oružje, oštetio vozilo i vozio pod dejstvom alkohola. I dalje je u pritvoru u policijskoj stanici Gejblkros u Svindonu.

- Tužna je stvarnost da, dok prisustvuju pozivima radi zaštite građana, osoblje hitne službe dovodi sebe u situaciju u kojoj se svakodnevno plaši za vlastitu sigurnost, a Božić nažalost nije izuzetak - rekao je inspektor Stiv Lav.

- Niko ne sme da se oseća životno ugroženim kada pokušava da obavlja svoj posao, posebno kada taj posao uključuje zaštitu naših građana.

- Učinićemo sve što je u našoj moći da zaštitimo radnike hitne pomoći koji rade svoj posao i pozvaćemo građane da poštuju naše službenike i članove službe hitne pomoći i vatrogasne službe i da nam pomognu da vama pomognemo.

(Espreso.co.rs/Daily Mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.