OVDE SE NALAZE AMERIČKI TARABIĆI! Predviđaju rezultate IZBORA još od 1888. godine i NIKAD NISU POGREŠILI!
Ko će osvojiti Belu kuću?, Foto: Printscreen/Youtube

PREDVIĐANJE

OVDE SE NALAZE AMERIČKI TARABIĆI! Predviđaju rezultate IZBORA još od 1888. godine i NIKAD NISU POGREŠILI!

Vigo je glasao za Donalda Trampa 2016. godine, četiri godine nakon što je podržao Baraka Obamu i tako unazad decenijama

Objavljeno:

Birači okruga Vigo iz američke savezne države Indijane tačno su predvideli predsednika na svim izborima od 1888. godine, uz samo dva izuzetka. Budući da su ovog puta tesno izabrali Donalada Trampa, a Džo Bajden je mnogo bliže cilju izborne trke, ovo bi mogao biti i treći izuzetak.

Da bi se saznalo ko će osvojiti Belu kuću, treba samo proveriti rezultate glasanja u okrugu Vigo američke savezne države Indijane.

Glasači ovde tačno su predvideli predsednika na svim izborima od 1888. godine, uz samo dva izuzetka. Vigo je jedan od samo nekolicine okruga u Sjedinjenim Državama koji decenijama imaju pobednički niz.

Poslednji put kada je predsednički kandidat koji je pobedio na izborima a nije bio većinski miljenik birača okruga Vigo bio je Dvajt Ajzenhauer 1952. godine.

Struktura stanovništva nije etnički raznolika – 85 odsto ljudi u Vigu je bele rase. Međutim, što se tiče naselja, reč je o kombinaciji ruralnih delova i urbane zajednice.

Meštani kažu da se ruralni deo zemlje naginje republikancima, dok je gradsko stanovništvo najčešće glasa za demokrate. Ipak, aktuelni gradonačelnik je republikanac.

Kada je reč o predsedničkim izborima, birači su skloniji da se opredeljuju prema ličnosti kandidata bez obzira na partijsku pripadnost.

Vigo je glasao za Donalda Trampa 2016. godine, četiri godine nakon što je podržao Baraka Obamu i tako unazad decenijama.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / 24sedam.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.