Donald Tramp je car! 7 stvari zbog kojih ćete promeniti mišljenje o njemu! (FOTO) (GIF)
Foto: Giphy

trampova posla

Donald Tramp je car! 7 stvari zbog kojih ćete promeniti mišljenje o njemu! (FOTO) (GIF)

Kandidat za predsednika Amerike danas je napunio 70 godina, sledi mu bitka s Hilari za Belu kuću, a mi smo "iskopali" najluđe stvari iz života ovog biznismena
Objavljeno: 14:04h

Evo nekih od njegovih šok-izjava.

Imao sam posla s Gadafijem. Iznajmio sam mu deo zemlje, platio mi je više za jednu noć nego što zemlja vredi za dve godine, a nakon toga nisam mu dao da je koristi. To je ono što bi trebalo da radimo. Meksikanci su silovatelji koji donose kriminal u SAD! Koncept globalnog zagrevanja kreiran je od strane Kine. Američki san je mrtav. Dajem pet miliona dolara ako Obama dokaže da je rođen u Americi. Krv joj je izlazila iz očiju i raznih drugih mesta! (o voditeljki Foks televizije) Nikad nisam video mršavu osobu da pije dijetalnu Koka kolu.

4. On je čovek koji "pada", ali i ustaje. Čak četiri kazina su mu bankrotirala, ali se on nije mnogo potresao. I doživljavao je nekoliko puta potpuni bankrot, ali je nalazio načine da se "izvadi".

foto: Giphy

Trump Entertainment Resorts Inc. bankrotirala je četiri puta. Prvi put 1991. nakon Trampovog Tadž Mahala a zatim i 2004., 2009., ali i septembra 2014. Ipak, Tramp ima milijardersko bogatstvo i dalje! 5. Koji je to car koji nema svoje piće?! Tramp votka osvanula je 2006. godine. I on je mnogo očekivao od ovog pića.

- Očekujem da će na leto najtraženije koktel biti T&T, Tramp uz tonik, rekao je tada on. Ali ova votka je ubrzo prestala da se proizvodi. Zanimljivo je da je izjavio da nikad nije probao alkohol, a napravio je svoju votku. To može samo on!

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.