Ozbiljan provod za male pare: Ovo su najjeftinija i najbliža letovališta za mlade Srbe (VIDEO)
Foto: Youtube printscreen

Stiže nam leto

Ozbiljan provod za male pare: Ovo su najjeftinija i najbliža letovališta za mlade Srbe (VIDEO)

Kako stiže leto opet je vreme za odluku: gde letovati?
Objavljeno:

Mladi žele da plate manje, a da se dobro provedu na moru. Stoga smo rešili da ponudimo par alternativa koje bi mogli da vam pomognu u razmišljanju. Mamaja, Rumunija Kad razmišljate o letovanju, sigurno vam ne pada na pamet rumunsko primorje. Ipak, ono nam je blizu, a pri tom je vrlo, vrlo povoljno. I uz to, postoje letovališta poput Mamaje, koja su potpuno prilagođena mladim ljudima. Akva park, klubovi, savršen za provod. Jedina mana je što sve morate da organizujete sami, od prevoza do smeštaja, ali, ajde, malo se pomučite i ne robujte samo skupoj Budvi, i ne sanjajte o nedostižnim destinacijama. Organizujte se pa uživajte! Mesto tokom sezone živi bukvalno 24 sata dnevno te se stalno nešto dešava kako u klubovima tako i na plažama.

Zamislite tobogan na vrhu Dubaija: Smete li da se spustite? (FOTO)
Zlatni Pjasci, Bugarska Najpovoljniji aranžmani od 10 dana, sa autobuskim prevozom, mogu da se nađu već od 110 evra plažu
Mesto čiji naziv u prevodu znači "zlatni pesak" ima i akvarijum, delfinarijum, morski vrt. Pazi, snima se: Fotka službenog automobila iz Budve zapalila društvene mreže (FOTO)
Pefkohori, Grčka Ako baš volite Grčku, sredina između povoljnosti i vrhunskog provoda je definitivno Pefkohori. Recimo da se sastoji iz dva dela, a u jednom dominiraju diskoteke , u kojima je provod vrhunski.
Stariji deo grada sastoji se iz uskih ulica, ali i ogromnog šetališta sa svim mogućim sadržajima. Grcima
Nemate mnogo keša, a selili biste se? Ovo je 9 evropskih gradova najjeftinijih za život (FOTO) (VIDEO)
Sutomore, Crna Gora tekst Budva Druga stvar je noćni život, sa par jako dobrih diskoteka , i pregršt kafića na šetalištu sa zagrejavanje. Dnevne žurke na plaži su poseban dodatak.
noću Znamo za onu "ko ima pare, ide na more, ko nema, ide u Sutomore", ali najviše anegdota mladih iz Srbije desilo se baš tamo.
Gde god da odlučite da provedete letnji brejk, bitno je da ponesete samo jedno: stav "baš me briga za sve"!

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.