Shvatićete sve kad ih vidite! Zašto su Putinove kćerke državna tajna broj 1 u Rusiji? (FOTO)

Lažna prezimena i skrivanja

Shvatićete sve kad ih vidite! Zašto su Putinove kćerke državna tajna broj 1 u Rusiji? (FOTO)

Godinama je predsednik uspevao da ih sakrije od očiju javnosti, ali novinari su bili uporni
Objavljeno: 18:04h
Putin ima dve kćerke, ali se informacije o njima javnosti nude na kašičicu. Rusi
Šveđani u strahu: Zbog curenja gasa se očekuju ogromne eksplozije (FOTO) Putin jako dobro sakriva svoj privatni život, iako se u poslednje vreme govori o njegovoj bivšoj ženi, ali i kandidatkinjama za buduću.
Javnost nije videla Mariju do februara ove godine, kada je opozicioni nedeljnik "Novoje vremja" objavio priču o ovoj, inače starijoj kćerki ruskog predsednika. letovanja Neobična kampanja: Putinov lik je preplavio London (FOTO) (VIDEO)
Ovo je bila prava revolucija, jer je godinama unazad medijima bilo zabranjeno da objavljuju njihove slike, osim onih iz detinjstva. slike ulovio "on lajn".
Marija Voroncova, je inače bila odličan student medicine, i to na Lomonosovu Putin izdominirao u hokej meču: Pao, ustao, pa pobedio (VIDEO) (FOTO) Reč je o bivšem Gaspromovom menadžeru, Joritu Fasenu. Moskvi
Zanimljivo je da žive u zgradi u blizini američke ambasade. Putinom
Međutim, nikada je nisu našli u tom stanu, niti su našli bilo koga u pomenutoj zgradi i kraju, koji poznaju ovaj par.
AP
Opozicionim medijima, ali i zapadnim tabloidima, jako je stalo da isprate život Putinovih naslednica, i da stave akcenat na raskoš i putovanja u kojima uživaju, da bi pre svega pokazali kako žive drugačije od običnog sveta i ne osećaju krizu. Obožavate Game of Thrones? Našli smo njihove dvojnike tamo gde ih najmanje očekujete! (FOTO) Mlađa kćerka, Katerina, navodno je dugo koristila lažno prezime, ali je "uhvaćena".
Ona je Putinova riba: Posle ovih fotki shvatićete kako je osvojila ruskog moćnika! (FOTO) Putin je navodno pravi identitet kćerki krio i od kućnih prijatelja.
Kiril Šamalov je inače sin jednog dugogodišnjeg Putinovog prijatelja. Ima deonice i u brojnim gasnim kompanijama, i imovinu od dve milijarde evra. Nije votka rakija, mada noćas udara: 10 činjenica koje niste znali o majci Rusiji! (FOTO) (VIDEO) (GIF)
Retko se pojavljivala sa Putinom na događajima, a kada bi se to i desilo, fotografi koji bi je uslikali šalili bi se: "Vidimo se za pet, šest godina".
- Mi se praktično ni ne viđamo. Svako vodi svoj život.

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.