SLIKALA SE U NEZGODNOJ POZI, A ON SADA KIPTI OD BESA! Fotke PUTINEVE ĆERKE su ŠKAKLJIVE, a VLADIMIR JE jako LJUT
Fotke PUTINEVE ĆERKE su ŠKATLJIVE, i VLADIMIR JE jako LJUT, Foto: Printscreen

OPUSTILA SE

SLIKALA SE U NEZGODNOJ POZI, A ON SADA KIPTI OD BESA! Fotke PUTINEVE ĆERKE su ŠKAKLJIVE, a VLADIMIR JE jako LJUT

Otkriveno o čemu se radi

Objavljeno: 12:45h

Katerina Vladimirnovna Tihonova, tajanstvena Putinova ćerka o kojoj se malo zna, razvela se od najmlađeg ruskog milijardera Kirila Šamalova (36) sa kojim je u braku bila od 2013. godine.

Pet godina proveo je kao član najmoćnije porodice u Rusiji, a nedavno se razveo od Katerine i okrenuo se svojoj ljubavnici iz Londona, Žani Volkovoj.

Veza tajkuna i Žane trajala je i dok je Kiril bio zvanično u braku sa Katerinom - prvi put dvoje ljubavnika viđeno je u javnosti prošle godine. Pored toga, tu je i slika sa Dana zaljubljenih prošle godine, koju je okačila Žana, a preko lica muškarca nalepila je smajlija. Danas je jasno da je u pitanju upravo tajkun, i upravo je ta slika skupo koštala Kirila.

foto: Printscreen

- On stvarno ima hrabrosti. Verovatno zahvaljuje bogu što je živ iako je ostavio Putinovu ćerku - komentarišu ljudi.

Ne znamo kako je ostao živ, ali zna se da mu je Putin nakon venčanja darovao deonice "Sibura", petrohemijskog giganta, koje mu je oduzeo nakon ovih skandaloznih slika.

foto: Printscreen

Ne samo to, tajkun je odjednom počeo i da posluje sa gubicima. Slučajnost? To verovatno sasvim dovoljno govori o tome šta Putin misli o svemu, iako zvanično ništa nije komentarisao jer je cela njegova porodica obavijena misterijom koju on odbija da razreši.

Iako nikada nije zvanično rekao koliko ima dece, zvanične informacije kažu da ima dve ćerke. Ono što je o njima otkrio su šture informacije - da nisu slavne, da se ne bave politikom i da su školovane u Moskvi.

Pored Katerine, tu je i Marija, koja je u braku takođe sa biznismenom, ali iz Holandije.

Pogledajte bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.