ZBOG VLASTITE GLUPOSTI OSTALA SAM BEZ ĆERKE: Svi ZAPLAČU kad pročitaju ISPOVEST OVE MAJKE!
Devojčica je ostala u vozilu, a nakon što je majka izašla iz njega, automobil je počeo sa se kreće i upao u reku, Foto: Facebook / Kim Rowlands

strašna tragedija!

ZBOG VLASTITE GLUPOSTI OSTALA SAM BEZ ĆERKE: Svi ZAPLAČU kad pročitaju ISPOVEST OVE MAJKE!

Policija je petsto metara dalje našla automobil u reci

Objavljeno: 12:59h

Majka Kim Rolands (25) iz Walesa ceo živpt će žaliti za jednim potezom koji je napravila, a zbog kog je ostala bez svoje dvogodišnje ćerke. Malena Kiara juče je poginula u gradu Cardiganu nakon što ju je njena majka ostavila u automobilu da bi 'otrčala' da uzme novac iz kancelarije.

Devojčica je ostala u vozilu, a nakon što je majka izašla iz njega, automobil je počeo sa se kreće i upao u reku Teifi. Kada se Kim vratila do mesta gde je ostavila automobil, nije ga bilo, a prvo što je pomislila jest da ga je neko ukrao.

Odmah je alarmirala policiju koja je oko petsto metara dalje pronašla automobil u reci. Policajci su skočili u reku i izvukli djevojčicu koja je još bila živa. Ona je prevezena u bolnicu Sveučilišta Wales, ali jeubrzo preminula.

– Mama te voli moja devojčice i jako mi je žao – napisala je slomljena majka na Fejsbuku.

Otac malene ispričao je da ih je tragična nesreća obežila za ceo život.

– Ostala je bez novca pa se vratila do kancelarije da uzme novac koji je imala u stolu, niko nije mogao ni da zamisli da će se ovo dogoditi – rekao je on.

BONUS VIDEO:

Trenutno stanje na rekama: Ada Ciganlija preliva!

(Espreso.co.rs / Jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.