TRAMPOV BRUTALNI NAPAD NA EU: Najavio je da će da uradi nešto NEZABELEŽENO!!!
Donald Tramp, Foto: Fonet

AMERIČKI PREDSEDNIK

TRAMPOV BRUTALNI NAPAD NA EU: Najavio je da će da uradi nešto NEZABELEŽENO!!!

- Evropska unija bila je naročito tvrda prema Sjedinjenim Državama - rekao je Tramp

Objavljeno:

Američki predsednik Donald Tramp optužio je Evropsku uniju da "čini gotovo nemogućim" američko poslovanje s njom, naznačivši da bi moguće uvođenje carina na evropske automobile moglo promeniti takvu situaciju.

"Evropska unija bila je naročito tvrda prema Sjedinjenim Državama" kazao je Tramp tokom zajedničke konferencije za medije sa švedskim premijerom Stefanom Lofvenom u Beloj kući.

"To čini gotovo nemogućim naše poslovanje s njima, a oni ipak i dalje šalju svoje automobile natrag u Sjedinjene Države", kazao je Tramp dodavši: "Ako im uvedemo porez 25 posto, verujte mi neće to još dugo raditi".

Upitan o izveštajima da ga je Esropska unija poslala u SAD kako bi upozorio Trsmpa da odustane od plana uvođenja carina na čelik i aluminijum, Lofven je kazao da ceni Trsmpa zbog vođenja politike koja donosi korist njegovoj zemlji.

"Kao članici Esropske unije, mislim da nam je važno da pokušamo da pronađemo put za saradnju", kazao je švedski premijer. BONUS VIDEO: Branko Ružić, Espreso intervju nedelje

(Espreso.co.rs/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.