UHAPŠEN OSUMNJIČENI ZA UBISTVO SRPKINJE U ŠVAJCARSKOJ: Susedi su se žalili na njegove zabave, stalno je dovodio devojke...
Ubijena Izabela Todorović, Foto: Facebook printscreen

šokantno ubistvo

UHAPŠEN OSUMNJIČENI ZA UBISTVO SRPKINJE U ŠVAJCARSKOJ: Susedi su se žalili na njegove zabave, stalno je dovodio devojke...

J.B je i ranije hapšen zbog droge

Objavljeno:

Srpkinja Izabela Todorović pronađena je u šumi u Švajcarskoj zamotana u tepih, a sada je uhapšen osumnjičeni za njeno ubistvo.

Policija je u međuvremenu utvrdila da je Izabela poslednji put bila živa u stanu J.B. (36).

J.B. poreklom Latinoamerikanac ima iznajmljen stan u opšini Tundorf. Od tog stana do mesta na kojem je pronađena mrtva jevojka udaljenost je tačno šest kilometara. Otkako je pronađena mrtva Izabela, susedi kažu da J.B. više nisu viđali.

- Već dugo nismo videli njegov beli Rendž Rover i zbog toga nisam nesrećan - rekao je sused R.S.

- U stanu su stalno bile buka i galama, pogotovo noću. Na parkiralištu su bili automobili iz pola Švajcarske. Ponekad dobri automobili, a ponekad stari i loši. Često sam vidio taksi vozila. Dovozila su devojke i žene i kasnije su i vozila kući - rekao je sused T.K.

J.B ima holandsko državljanstvo i državljanin je Venecuele. Službene potvrde o identitetu uhapšenog još nema, ali je i ranije hapšen sa drogom.

U kvartu ga znaju kao čoveka koji voli zabave. Više puta su zvali policiju jer je remetio javni red i mir.

Pre božićnih praznika J.B. je pušten iz pritvora. Nakon toga tepih je prvi put viđen u šumi. Ali, vlasnik šume Manfred Hunziker (78) je malo ozbiljnije pogledao tepih i primetio u njemu zamotano telo tek posle mesec dana.

Još nije jasno koliko dugo i zašto je Izabela bila u stanu J.B. Takođe nije jasno zašto policija tada nije bolje pretražila njegov stan jer bi možda našla i Izabelu.

Ona je nestala u novembru, a poslednji put se javila majki d aide sa kolegom na piće posle posla.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / 24sata.hr )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.