Mišel Obama konačno otkrila zašto je napravila KISELU FACU kada joj je Melanija Tramp dala poklon!
Foto: Printscreen Youtube / Inside Edition

eto ti ga sada!

Mišel Obama konačno otkrila zašto je napravila KISELU FACU kada joj je Melanija Tramp dala poklon!

Na čuvenom snimku se vidi kako ona zbunjeno uzima poklon i ne zna šta će s njim, a snimak je posle pretvoren u brojne mimove na internetu

Objavljeno:

Bivša prva dama SAD Mišel Obama je postala hit na internetu zahvaljujući izrazu lica kada je pre oko godinu dana dobila poklon od sadašnje prve dame Melanije Tramp.

U prvom intervjuu otkako se iselila iz Bele kuće, Mišel je u šouu Elen Deženeres otkrila šta se nalazilo u plavoj kutiji koju joj je pružila Melanija na dan kada je Donald Tramp polagao zakletvu.

- U pitanju je lep ram za slike - rekla je Mišel.

Na čuvenom snimku se vidi kako ona zbunjeno uzima poklon i ne zna šta će s njim, a snimak je posle pretvoren u brojne mimove na internetu.

- Radi se o raznim protokolima. To je ako državna poseta, pa vam govore šta da radite i gde će ko da stane. Nikad ranije u takvoj situaciji nisam dobila poklon, pa sam bila zbunjena - rekla je ona.

Na snimku i gifovima Mišel izgovara: "Donela si poklon!", a zatim se sa zbunjenim izrazom na licu okreće ka kameri i oko sebe, ne znajući da li će i ko preuzeti poklon.

Ona je sada objasnila gledaocima šou programa o čemu je razmišljala u tim trenucima.

- Šta je trebalo da uradim sa poklonom? Svi su se sklonili i niko nije došao da uzme kutiju. Razmišljala sam da li treba da se slikamo sa njim? Onda je moj suprug spasao celu stvar, zgrabio je kutiju i uneo je unutra - ispričala je Mišel Obama.

Tradicija je da odlazeći predsednici pozdrave svoje naslednike u Beloj kući na jutro inauguracije.

Pogledajte bonus video:

(Espreso.co.rs / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.