MELANIJA SE ISELILA IZ BELE KUĆE POSLE ISPOVESTI STORMI DANIJELS?! Da li je ovo konačni kraj braka predsednika SAD?
Da li je otkriće o Trampovoj aferi sa Stormi Danijels označilo i kraj braka sa Melanijom?, Foto: Fonet

afera

MELANIJA SE ISELILA IZ BELE KUĆE POSLE ISPOVESTI STORMI DANIJELS?! Da li je ovo konačni kraj braka predsednika SAD?

Kako piše Dejli Mejl, Melanija zbog ispovesti Stormi nije otišla u Davos s mužem

Objavljeno:

Melanija Tramp je provela nekoliko noć u elitnom hotelu u Vašingtonu posle emitovanja intervjua sa porno zvezdom Stormi Danijels, u kojem je ona otkrila detalje navodne veze sa predsednikom SAD u vreme neposredno posle porođaja prve dame sa sinom Baronom Trampom, piše Daily Mail.

Prva dama je, kako tvrdi izvor Daily Maila iz Bele Kuće, prvi put otišla neposredno posle vesti o isplati 130.000 dolara Stormi Danijels, kako bi ona ćutala o navodnoj vezi sa Trampom.

Sve se nastavilo prošle nedelje, kad je jedan magazin objavio intervju iz 2011. godine, u kojem Stormi detaljno opisuje svoj susret sa Trampom, koji se odigrao u hotelskoj sobi u hotelu pored jezera Taho.

- Ovo je ponižavajuće za Melaniju. Njen odnos sa Trampom je u velikom problemu - tvrdi izvor iz Bele Kuće za Daily Mail.

Dva sata pošto je Daily Mail objavio ovu priču, Stefani Grišam, PR Melanije Tramp, objavila je tvit u kojem tvrdi da se "lažno izveštavanje tabloida o gospođi Tramp sada prelilo i u mejn-strim medije.

Grišamova nije naglasila koji deo pisanja Daily Maila nije tačan.

Šuškanje o trajnim posledicama po brak Trampovih dobilo je potvrdu u utorak, kad je najavljeno da Melanija neće iću u Švajcarsku, na Svetski ekonomski forum, kao što je prvobitno planirano.

Melanija je odsustvo pravdala "pretrpanošću kalendara", ali pogled u njen kalendar pokazuje da u to vreme nije bilo najavljenih aktivnosti Melanije.

Jedan dobro pozicionirani izvor iz Bele Kuće je potvrdio da je sve ovo istina, i rekao da Melanija provodi 3 ili 4 dana sedmično ne spavajući u Beloj Kući. Ona, kaže izvor, često putuje u Njujork.

- Retko dolazi u Zapadno krilo, a njen raspored je nejasan, blago rečeno. Čini se da izbegava sve dužnosti prve dame, osim ukoliko baš ne postoji neki specijalan razlog da ih ispunjava. Među osobljem kruži priča da ju je afera sa Stormi Danijels teško pogodila, i da je njen odnos sa predsednikom Trampom postao veoma napet. Ako je i viđena u javnosti, njen nastup je "robotski" - ona se nasmeje par puta i onda se ona i Donald raziđu - kaže izvor Daily Maila iz Bele Kuće.

Otkad je iscurela priča o Stormi Danijels, 12. januara, Melanija nije imala javne nastupe, sve do četvrtka, kad je posetila Muzej holokausta u Vašingtonu.

Inače, Melanija (47) je pratila Trampa (71) na sve četiri prethodne međunarodne ture - bili su zajedno u Saudijskoj Arabiji, u Izraelu, u Vatikanu, u Belgiji, Poljskoj, Francuskoj, Japanu i Kini...

Trinaesta godišnjica njihovog braka bila je u ponedeljak, a ni on ni ona je nisu pomenuli na bilo koji način.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Daily Mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.