JEZIVI MASAKR I 95 GODINA KASNIJE JE MISTERIJA: Ubica je celu porodicu pobio u štali na KRAJNJE BRUTALAN NAČIN, a i danas se ne zna ko je on! (VIDEO)
Kuća u kojoj se dogodio masakr, Foto: Wikipedia

nerešeni zločin

JEZIVI MASAKR I 95 GODINA KASNIJE JE MISTERIJA: Ubica je celu porodicu pobio u štali na KRAJNJE BRUTALAN NAČIN, a i danas se ne zna ko je on! (VIDEO)

Poslednja je ubijena kućna pomoćnica.

Objavljeno:

Priča o masakru cele nemačke porodice započela je s nekoliko neobičnih događaja. Otac je jednoga jutra primetio tragove čizama koji su iz šume vodili do zadnjih vrata njegove kuće. Nekoliko noći zaredom s tavana su dopirali neobični zvukovi koje je porodica pripisala ili vetru ili komšijinoj mački.

Na stolu u kuhinji jednoga su jutra osvanule novine, a onda je nestao i ključ kuće. Bila je to godina 1922. , a sve se to dogodilo na farmi Andreasa Grubera koji je s porodicom živeo u Hinterkaifecku, mestu koje se nalazi oko 95 kilometara od Minhena, piše Io9.com. Farmer je o svemu tome pričao prijateljima uz pivo, a onda ga sledećeg jutra više nije bilo.

Ubijen je, baš kao i njegova cela porodica - supruga Cazilia, kći Viktoria, unuci Cazilia i Josef te kućna pomoćnica Maria Baumgartner. Cela porodica ubijena je na krajnje brutalan i bolan način - pijukom. Priča o ubistvu i misterioznim okolnostima brzo se proširila Nemačkom, a javnost je tražila da se slučaj reši što pre. Istraga je pokazala kako su Andreas, Cazilia, Viktoria i mala Cazilia ubijeni u štali. Ubica je nakon toga ušao u kući i tamo golim rukama ubio malog Josefa u sobi njegovih roditelja. Poslednja je ubijena kućna pomoćnica.

Okolnosti jezivije i od samog ubistva

Tela članova ove porodice pronađena su tek nekoliko dana kasnije kada se učiteljica zabrinula jer se Cazilia nije pojavila u školi. Policija je prvo posumnjala na pljačku, ali se ta mogućnost odmah odbacila s obzirom da su u kući ostale sve vrednosti poput novca i nakita. Ispitano je više od stotinu osumnjičenih , ali nekoliko istraga nije rezultiralo nikakvim napretkom.

Osim samog ubistva, ovaj zločin i danas golica maštu zbog krajnje neverojatnih okolnosti. Naime, utvrđeno je kako je ubojica po obavljenom zločinu još nekoliko dana mirno živio na imanju. Spavao je u krevetu farmera, kuvao obroke i brinuo se za stoku i celu farmu.

Čak je iz kuće puštao psa i zvao ga uveče nazad. S obzirom da se pokolj porodice iz Hinterkaifecka dogodio sada već davne 1922. godine, sve je verojatnije da slučaj nikada neće biti razjašnjen.

Bonus video:

MJAUČE KAO PRAVA MAČKA! Pogledajte ovog otkačenog papagaja, pravog provokatora!

(Espreso.co.rs / Express.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.