KRALJICA OPALILA ŠAMARČINU TRAMPU: Nije ni na listi gostiju za VENČANJE GODINE! Donald se smorio do smrti!
Američki predsednik Donald Tramp, Foto: AP

Nepoželjan

KRALJICA OPALILA ŠAMARČINU TRAMPU: Nije ni na listi gostiju za VENČANJE GODINE! Donald se smorio do smrti!

Vest o ovome došla je samo dan nakon što je američki predsednik otkazao posetu Velikoj Britaniji

Objavljeno: 13:31h

Američki predsednik Donald Tramp po svemu sudeći neće biti zvanica venčanja godine u Britaniji - princa Harija i holivudske glumice Megan Markl.

Tramp će morati da se suoči sa ovom neprijatnom situacijom, budući da je on neverovatno "osetljiv" kada su ovakve stvari u pitanju, jer je, navode poznavaoci prilika u Beloj kući, očekivao da će se naći na listi zvanica.

Ali izvor iz kraljevske palate, navodi Dejli mejl, kaže da "iako lista zvanica još nije zatvorena, ne postoji razlog zbog kog bi Tramp bio pozvan na venčanje".

Vest o ovome došla je samo dan nakon što je američki predsednik otkazao posetu Velikoj Britaniji, tokom koje je trebalo da otvori novu ambasadu u Londonu, a zbog toga što je optužio svog prethodnika Baraka Obamu da je staru ambasadu prodao za kikiriki.

Bonus video:

Stilski bukvar buduće vojvotkinje od Saseksa: 3 nezaboravne odevne kombinacije Megan Markl

Američka glumica Megan Markl, buduća supruga princa Harija, od kako je stekla planetarnu popularnost ne prestaje da oduševljava modernizovanim damskim izdanjima. Možda joj sada protokol nalaže da mora da prekriva kolena, ali to njoj ne predstavlja problem, te blista u svakoj situaciji.

(Espreso.co.rs / Izvor: blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.