TVOJ SIN JE PAS, NIKO VAS NE ŽELI OVDE: Izraelski poslanik BRUTALNO IZVREĐAO palestinsku staricu koja je išla da poseti sina u ZATVORU! (VIDEO)
Izraelski poslanik maltretira staricu iz Palestine, Foto: Facebook printscreen

SKANDAL u pojasu gaze

TVOJ SIN JE PAS, NIKO VAS NE ŽELI OVDE: Izraelski poslanik BRUTALNO IZVREĐAO palestinsku staricu koja je išla da poseti sina u ZATVORU! (VIDEO)

Izraelski poslanik Orun Hazan objavio je šokantan snimak

Objavljeno:

Izraelski poslanik Orun Hazan objavio je šokantan video u kojem je upao u autobus koji je prevozio Palestince do zatvora, i tamo izvređao jednu staricu koja je išla da poseti sina.

- Tvoj sin je pas. On je pas. Posećuješ taj šljam u zatvoru, smatraš ga članom porodice - rekao je on ženi.

-Ja sam član parlamenta i postaraću se da vam zabrane posete, jer tvoji prijatelji u Gazi drže našu braću. Ako im ne preneseš poruku da želimo svoju decu nazad nećeš videti ni sina ni supruga - pretio je on starici.

Hazan je čak uputio i smrtne prenje ovoj ženi.

Autobus u koji je upao kretao se ka zatvoru Nafta, u kojem je većina Palestinaca koji su osuđeni za delovanja protiv Izraela. Putovali su u pratnji Crvenog krsta, koji je osudio Hazanov postupak.

SEVERNA KOREJA POSEDUJE BIOLOŠKO ORUŽJE? U telu odbeglog vojnika pronađeno nešto JEZIVO!

- Porodice zatočenih imaju pravo da dostojanstveno posećuju svoje voljene. Odgovornost je vlasti da obezbedi da se posete odvijaju bezbedno i bez incidenata - rekao je ispred Crvenog krsta Suhair Zakut.

Hazan je i ranije objavljivao kontraverzne video snimke, pa je tako u julu pretio da će pobiti celu palestinsku porodicu, kao odmazdu za ubistvo tri izraelska vojnika na Zapadnoj obali.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / RT.com )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.