FENOMEN KOJI JE DOKTORE OSTAVIO BEZ REČI: Majka je trudna s trojkama, onda je doktor bolje pogledao ultrazvuk i prebledeo!
Foto: Printscreen Youtube / WWLTV

ČUDO PRIRODE

FENOMEN KOJI JE DOKTORE OSTAVIO BEZ REČI: Majka je trudna s trojkama, onda je doktor bolje pogledao ultrazvuk i prebledeo!

Godinama su Kortni i Filip pokušavali da dobiju dete, ali im to nije uspevalo. Danas žive život kakav nisu mogli ni da sanjaju.

Objavljeno: 08:13h

Ništa na svetu nisu želeli više od toga da postanu roditelji devojčice ili dečaka. Iako su Kortni i Filip Garet iz Nju Orleansa pokušavali mnogo godina, to jednostavno nije bilo uspešno.

Na kraju su odlučili da pokušaju sa vantelesnom oplodnjom i Kortni je konačno ostala trudna, sa trojkama. Ali to nije bilo jedino iznenađenje. Sedam godina kasnije, doktori su ponovo ostali zapanjeni.

Njihova deca – Oliver, Džek i Eli su rođeni zahvaljujući vantelesnoj oplodnji.

Vantelesnom oplodnjom su implantirana dva embriona, jedan se razdvojio i tako su nastali blizanci plus jedna sestra. Ono što oni nisu znali je da su njihovi roditelji odlučili da dobiju i četvrto dete.

Otišla na ultrazvuk, a kada je videla lice svoje bebe... Svi su joj rekli da odmah abortira, a njena reakcija je fascinantna! (FOTO)

foto: Printscreen Youtube / WWLTV

Sedam godina kasnije, iznenadili su decu vešću da je Kortni ponovo trudna. Ultrazvuk je pokazao da Kortni nije samo trudna ponovo, nego opet očekuje trojke – drugi put. Ali to nije ono što je iznenadilo doktore.

NAJMLAĐA SUROGAT MAJKA U BRITANIJI: Mislili su da nosi blizance, a onda su svi ostali u šoku! (VIDEO)

foto: Printscreen Youtube / WWLTV

Doktor je objasnio o čemu se radi. Tokom istog meseca kada je Kortni otišla na vantelesnu oplodnju, takođe je zatrudnela i prirodnim putem. Jedan embrion se podelio i ona je imala par jednojajčanih blizanaca i devojčicu u stomaku. Druge trojke su začete prirodnim putem – a trudnoća je ista.

foto: Printscreen Youtube / WWLTV

To je fenomen koji je ostavio i doktore i roditelje bez reči. To je ekstremno retka pojava. Zbog ovog čuda, porodica Garet je porasla od dva člana do njih osam. Oni su sada jedna velika i srećna porodica!

Podelite ovu neverovatnu priču sa prijateljima da pokažete da ništa nije nemoguće i da se čuda stvarno događaju!

(Espreso.co.rs/ virealno.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.