NIJE SE SEĆALA KO JU JE PIJANU SILOVAO: Kada je saznala istinu bila je šokirana
Foto: Stock Shutterstock

posle svađe

NIJE SE SEĆALA KO JU JE PIJANU SILOVAO: Kada je saznala istinu bila je šokirana

Bračni par se na početku večeri, dok su se vozili na večeru kod prijatelja, posvađao, a žena je potom napustila auto i odvezla se autobusom u grad gde se napila i zaspala

Objavljeno:

Žena (35) iz Velike Britanije požalila se svom suprugu (35) da ju je neko silovao nakon izlaska, a DNK analiza pokazala se da je to bio upravo on. Suprug je otišao po nju, a nakon što ju je dovezao kući, silovao ju je dok su njihova deca spavala na spratu.

Iduće jutro žena mu je rekla kako misli da je silovana, ali ne može se svega setiti jer je bila pijana. Muž joj je rekao da se javi policiji koja je ubrzo otkrila da je on bio silovatelj.

Par se na početku večeri, dok su se vozili na večeru kod prijatelja, posvađao, a žena je potom napustila automobil i odvezla se autobusom u središte grada Redinga gde se opijala u baru.

Nakon što su je pronašli kako spava na klupi, nazvali su supruga da dođe po nju. Snimke nadzornih kamera pokazale su da je žena popila poveću količinu alkohola i pijana izašla iz bara oko 1 ujutro, piše Daily Mail.

Sat vremena kasnije, muž je došao po nju.

- Policiji ste rekli da je bila pijana, jedva svesna i da gotovo nije mogla ni govoriti. Odvezli ste je kući i sa njom stupili u seksualni odnos bez da vam je ona dala dopuštenje jer zbog teškog pijanog stanja to nije niti mogla, rekla je sudija optuženom suprugu.

Žena je rekla kako se oseća izdanom te da joj je to učinila osoba kojoj je najviše vjerovala.

Supruga su joj osudili na sedam godina zatvora i upisali ga u registar seksualnih prestupnika.

(Espreso.co.rs/24sata)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.