PALA ITALIJANSKA MAFIJA! Uhapšeno 25 članova, a iznenađenje sledi tek kad čujete ko je GLAVNI NARKO BOS!
Foto: Profimedia

akcija italijanske policije

PALA ITALIJANSKA MAFIJA! Uhapšeno 25 članova, a iznenađenje sledi tek kad čujete ko je GLAVNI NARKO BOS!

Italijanska policija uhapsila je danas u Palermu na Siciliji 25 osumnjičenih pripadnika mafije... Ubistva, iznude, vandalizam.

Objavljeno:

Italijanska policija uhapsila je danas u Palermu na Siciliji 25 osumnjičenih pripadnika mafije, među kojima je i Marianđela di Trapani, supruga mafijaškog bosa koja je preuzela njegove poslove dok se on nalazi u zatvoru. U hapšenju članova klanova San Lorenco i Resutana, koje je izvedena rano jutros, učestvovalo je više od 200 policajaca sa dva helikoptera i pet pasa tragača.

foto: Dado Đilas

Optužbe uključuju ubistva, iznudu, prodaju ukradene robe i vandalizam. Policija je na osnovu prisluškivanih razgovora, uspela da rekonstruiše teritorijalne podele u gradu i internu unutrašnju borbu, u kojoj je Di Trapani postala moćna figura u klanu Resutana u Palermu.

Njen muž Salvatore nalazi se u zatvoru zbog ubistva, navodi Rojters i ističe da je primetno da su supruge uhapšenih bosova, počele da preuzimaju njihove poslove i veću ulogu.

Policija navodi da je ona prenosila muževljeve poruke članovima klana i organizovala mesečne isplate porodicama uhapšenih mafijaša. U ime svog muža određivala je i ko će voditi "porodični" posao ili ko će biti "vršilac dužnost bosa".

(Espreso.co.rs/Agencija)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.