AKO TREBA, LIČNO ĆU DA UBIJAM PEDOFILE: Predsednik Filipina ovom izjavom ponovo PODELIO SVET!
Foto: Reuters / Romeo Ranoco

odlučan!

AKO TREBA, LIČNO ĆU DA UBIJAM PEDOFILE: Predsednik Filipina ovom izjavom ponovo PODELIO SVET!

Ovo je izjavio nakon objavljivanja da će se policija povući iz "rata protiv droge"

Objavljeno:

Filipinski predsednik Rodrigo Duterte rekao je da će ubijati kriminalce. On se ponudio da sam ubija kriminalce, upozorivši da može da vrati policiju nazad na linije "njegovog smrtonosnog rata protiv droge".

On je ovo izjavio nakon objavljivanja da će se policija povući iz rata protiv droge, nakon što su optuženi za zloupotrebu pravakada je u pitanju ubijanje hiljade ljudi, i sve to prateći njegove naredbe u iskorenjivanju ilegalnih droga u društvu.

On je u više navrata insistirao da nije naredio ili podstakao policiju da ubije narkomane ili osumnjičene, ali, sa druge strane je rekao da bi bio srećan da ih "zakolju" ili da desetine hiljada pogine.

Onda je rekao da će biti spreman da ubije zločince, jer je sumnjao u filipinsku agenciju za borbu protiv droge, da poseduje nelegalnu drogu.

- Oni koji siluju decu, žene... ako ne želite policiju, ja ću pucati. To je istina. Ako se niko ne bi usudio, ja ću povući okidač - rekao je on.

Duterte je razmišljao o vraćanju policije u "rat protiv droge".

- U redu, da vidimo za šest meseci šta će biti. Ako se stvari opet pogoršaju, reći ću im da se vrate i reše problem - rekao je filipinski predsednik.

On je na ovu funkciju izabran prošle godine nakon što je obećao tokom kampanje da će iskoreniti ilegalnu drogu u društvu, i da će umreti 100.000 ljudi. Mnogi ga podržavaju, smatrajući da će rešiti kriminal i korupciju.

(Espreso.co.rs / Au.News)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.