20 najboljih vesti koje morate čuti ODMAH! (VIDEO)
Foto: pixabay.com

podstoje dobri ljudi oko nas

20 najboljih vesti koje morate čuti ODMAH! (VIDEO)

Veliki panda više nije ugrožena vrsta, projekat za čišćenje okeana koij može da skupi 40 procentata sve plastike koja se nalazi u njima počinje ove godine!

Objavljeno:

Život bez ljubavi je poput vrta bez sunca! 20 najlepših citata Oskara Vajlda! (FOTO) (GIF)

‚‚The Ice Challenge Bucket" je uspeo da skupi dovoljno sredstava za istraživače koji proučavaju oboljenje poznato kao Amiotrofična lateralna skleroza (ASL), istraživači će sada moći da istražuju koji su to geni povezani sa ovom bolešću.

Da, postoji mnogo razloga da čujete sve ove vesti odmah. Ima ih čak dvadeset, i svaka je još bolja od prethodne.

Morska krava (Manatee) više nije na listi ugroženih životinja! Kolumbijska vlada i ARC pobunjenici su potpisali primirje, završavajući rat zbog kog je poginulo ili ostalo bez ičega više od 7 miliona ljudi.

foto: pixabay.com

Dron nazvan Junona (Juno) je preleteo više od 445 milja (716 km) oko Jupiterove orbite i tako doneo nova saznanja o Solarnom sistemu. Kanada je zaštitila 85 procenata šuma koje su najveće prirodno stanište velikog medveda.

Male boginje su iskorenjene iz Južne, Severne i Centralne Amerike. Izrael je počeo da proizvodi 55 procenata sveže, pijaće vode prečišćavajući morsku, ujedno pretvarajući pustinje u fabrička postrojenja za preradu vode.

foto: pixabay.com

Kanađani su proizveli vakscinu protiv Ebole sa 100 posto uspešnog dejstva, a nivo gladi u celom svetu je niži nego što je bio ikad u proteklih 25 godina. I prvi put za sto godina je broj tigrova u porastu!

Sve se to desilo zahvaljujući dobrim ljudima i genijalnim umovima i zahvaljujući njihovoj istrajnosti i upornisti.

Da li vam treba treba još razloga da budete srećni danas? Onda pogledajte video sa svih 20 čuda koja su se desila ove godine!

A najbolje od svega je što postoje osobe kao što je Kris Hadfild da naprave ovakve liste da vas oraspolože, motivišu i pokažu šta sve možete.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.