ZVALI SU JE NAKAZA, BOLUJE OD 150 BOLESTI, ali se ona sudbini sveti na najhrabriji mogući način! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube

SVAKA ČAST

ZVALI SU JE NAKAZA, BOLUJE OD 150 BOLESTI, ali se ona sudbini sveti na najhrabriji mogući način! (VIDEO)

Počela je da se bavi modelingom još kao studentkinja

Objavljeno:

Melani Gajdoš ima 28 godinai ima genetsku bolest, ektodermalnu displasiju, koja ima 150 različitih identifikovanih simptoma. Ona se sa takvom hrabrošću suprostavila svojoj sudbini.

Jedan od simptoma je nedostatak kose, zuba, noktiju, prstiju i retka pigmentacija kože. Ona je delimično slepa zbog trepavica koje joj oštećuju oči, ima alopeciju i više implanta u zubima.

Melani je preživela dosta nasilja u školi čak je rekla i da je razmišljala o samoubistvu. Ipak, odlučila je da je njena kreativnost odvede na neko bolje mesto.

Počela je da se bavi modelingom još kao studentkinja kada je profesor zamolio da pozira za slikanje. Nju je to iskustvo navelo da se ozbiljno zamisli i odluči za modeling - uprkos tome što su je mnogi nazivali nakazom.

foto: Print Screen Youtube

-Znala sam da sam jedina koja ovako izgleda. Ja sam jedina osoba sa ovakvom vizijom sveta i pogleda na njega, izjavila je ona.

-Napravila sam dosta umetničkih dela i postala veoma iskrena prema sebi. Znala sam da postoji veći razlog zašto sam ja tu gde jesam i da nije bilo ovog posla ja ne bih bila živa.

Stvarno sam se trudila da se izolujem od negativnosti i nadam se nečem boljem.To mi je pomoglo da preživim teške dane, izjavila je ona za Elite Daily.

Kasnije, počela je da pozira i angažmani su se samo nizali. Dobila je i veliki broj pratioca na Instagramu, čak 126.000.

Photographer @monswo MUA @alina_eugenia_makeup Styled by @thegoldencircus @peri.neri @splendor_magazine #melaniegaydos

A post shared by Melanie Gaydos (@melaniegaydos) on

Ona je uspela sve ovo sama, bez pomoći matične modne kuće i menadžera.

Od skoro se pojavljuje i u nekim muzičkim spotovima i ima zakazana snimanja i slikanja sa željom da radi za velika imena, ali i da menja svest o modnim standardima.

(Espreso.co.rs / Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.