MELANIJA IZVUKLA KANDŽE: Totalno je ODLEPILA zbog izjave bivše Trampove žene IVANE!
Foto: Fonet Fonetap

rat u beloj kući

MELANIJA IZVUKLA KANDŽE: Totalno je ODLEPILA zbog izjave bivše Trampove žene IVANE!

- Ja sam prva dama, ok - rekla je prva supruga predsednika SAD i izazvala oluju

Objavljeno:

Donaldu Trampu kao da nije dosta problema sa Kim Džong-unom, Iranom, demokratama i republikancima, pa je morala da izbije svađa između Melanije i prve žene, Ivane.

Naime, prva dama SAD je odgovorila bivšoj supruzi američkog predsednika, kojaa je, govoreći o bliskim odnosima sa svojim bivšim suprugom, rekla da priča sa Donaldom barem jednom u dve nedelje i da ima i direktan njegov broj u Beloj kući, ali ga ne koristi jer ne želi izazvati svađu između Donalda i Melanije.

- Melanija je tamo i ne želim izazvati ljubomoru ili tako nešto zato što sam ja prva Trampova žena. Ja sam prva dama, OK - rekla je Ivana u intervjuu u kojem je promovisala svoju knjigu.

Ta izjava je razljutila Melaniju, koja je Ivanu, majku troje Trampove najstarije dece, optužila da samo želi da "privuče pažnju".

- Gospođa Tramp je za predsjednika i Barona domom učinila Belu kuću. Voli živeti u Vašingtonu i počašćena je svojom ulogom Prve dame SAD. Svoju funkciju želi iskoristiti da bi pomogla deci, a ne da bi prodavala knjige - rekla je PR Melanije Trump, Stefani Grišam, i dodala:

- U toj izjavi bivše supruge nema nikakvog sadržaja. Nažalost, samo privlači pažnju i tako nastupa zbog samopromocije.

(Espreso.co.rs/Večernji List)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.