TUČA KOSOVSKIH POSLANIKA U STUDIJU: Ti si silovatelj! Ne, ti si silovatelj! (VIDEO)
Foto: Printscreen / Youtube / KlanKosova

OVI SU GORI OD NAS

TUČA KOSOVSKIH POSLANIKA U STUDIJU: Ti si silovatelj! Ne, ti si silovatelj! (VIDEO)

Došlo je do okršaja dvojice političara

Objavljeno: 12:38h

Frašer Krasnići i Milaim Zeka pojavili su se na kosovskom kanalu Klan Kosova radi političke debate. Ali, prema snimaku iz emisije sasvim je sigurno da je njihov razgovor izgubio kontrolu veoma brzo kada je navodno jedan drugog uvredio, na šta su obojica potpuno bili van sebe.

Žučna rasprava između poslanika na Kosovu završila fizičkim sukobom.

Prema navodima medija, Krasnići, član nacionalističke partije Vetevendosje (Samoopredeljenje), uznemiren je kada ga je Milaim Zeka član Demokratske stranke Kosova, nazvao silovateljem.

Zeka: "Ti si silovatelj!"

Krasnići odgovara: "Ti si silovatelj, umukni!"

Čuje se voditelj: "Gospodine Zeka, gospodine Krasnići, molim vas da se zaustavite. Molim vas, zaustavite se na trenutak."

Nisu obraćali pažnju na momka, a onda je Krasnići optužio svog političkog neprijatelja da se tokom rata na kosovu bavio "kriminalnim poslovima."

Zeka je odgovorio: "Svi znaju da ste silovatelj."

Uprkos drugom pokušaju voditelja da smiri situaciju, postajalo je sve napetije, a prozivke i uvrede nisu prestajale, prenosi Daily Mail.

U jednom trenutku, Krasnići je totalno poludeo i bacio čašu vode u lice Zeki. Ovaj je uzvratio i u studiju je nastao potpuni haos. Usledile su pesnice i to više puta.

foto: Printscreen / Youtube

Na kraju su u studio ušla još dav čoveka i razdovojila besne rivale, a oni su i dalje nastavili sa uvredama poput "majmune", silovatelj", sve dok emisija nije prekinuta.

foto: Printscreen / Youtube

Skandal koji su izazvali kosovski političari odjeknuo je u medijima, a mnogi su ovaj incident okarakterisali kao "urnebesnu scenu".

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.