MRAČNE TAJNE PLEJBOJ PALATE HJUA HEFNERA! Brutalno iskrena ispovest zečice, NIJE NI IZBLIZA ONAKO KAKO STE ZAMIŠLJALI! (FOTO)
Foto: Fonet Fonetap

glamur bez sjaja

MRAČNE TAJNE PLEJBOJ PALATE HJUA HEFNERA! Brutalno iskrena ispovest zečice, NIJE NI IZBLIZA ONAKO KAKO STE ZAMIŠLJALI! (FOTO)

Pričalo se da je u pećini znao da ode sa 16 devojaka u isto vreme, a kada bi završio s njima one bi bile prepuštene drugom muškarcu

Objavljeno:

A ŠEĆERKO MALI! Devojčica koja krade kokice princu Hariju će vas nasmejati do suza (VIDEO)

Plejboj palata je toliko poznata i samo njeno ime je dovoljno da probudi želju za životom tamo svakoj mladoj pin-up devojci. Više od četrdeset godina, Plejboj palata je bila sinonim bezobraznog glamura i lakih žena, spomenik snova svih muškaraca širom sveta, mesto fantazija poznato po listi VIP gostiju, žurkama i divljim devojkama.

Danas je posed Hju Hefnera nešto drugačiji i daleko od hedonističkog raja. Bliznakinje Karla i Melisa Hov (24) su otkrile da su njegove godine i treći brak uticale da se imaje promeni i postane više urbana legenda nego sving mesto. Poslednjih dana, zečice su više dobijale pozive da igraju lagane partije tenisa s Hefnerom pre nego da se druže u toplom đakuziju. Zapravo, obezbeđenje u palati sa 22 spavaće sobe je toliko striktno da ona više liči na zatvor nego na palatu.

Ranije su palatom šetali samo VIP gosti poput Luisa Hamiltona i Snup Doga, a sad se ona može iznajmiti za privatne žurke.

A post shared by Hugh Hefner (@hughhefner) on

- Kada živite tamo morate da budete u kući do 21 čas. Ne smete da zovete prijatelje, a čak je i njegova žena Kristal sa nastupa jednog DJ-a morala da dođe na vreme - rekla je Karla koja se zabavljala sa Mariom Balotelijem.

Zarada zečica od 630 funti je smanjena i sve se svodilo na besplatnoj sobi i boravku u palati.

- Cimerka godine je obično dobijala Porše, a sada Mini Kuper koji bi morala da vrati na kraju godine - dodala je.

Ali, da li je Hefner skakutao s jedne zečice na drugu u toj palati? Kendra Vilkinson istakla je kako je pre deset godina morala dobro da se napije i "naduva" ne bi izdržala seks sa osamdesetogodišnjim tajkunom.

Prema rečima bliznakinja, godine, bolesti i dvogodišnji brak s Kristal Haris (28) konačno je od njega napravilo vernog supruga. Pričalo se da je u pećini znao da ode sa 16 devojaka u isto vreme, a kada bi završio s njima one bi bile prepuštene drugom muškarcu.

A post shared by Hugh Hefner (@hughhefner) on

- Na kraju je bio toliko star da nije mogao da se kreće. Morao je da hoda okolo s ljudima jer je bio mnogo slab. To vam je kao da ste s dekom. I medicinska sestra se naposletku uselila jer se on sapleo i pao u pećini- rekla je.

Melisa, koja se zabavljala s Ešli Kolom, rekla je da njegovi prijatelji flertuju i da nije volela žurke u kući s kojih su devojke uvek htele da pobegnu. Iako je njegovo interesovanje za seks bilo manje, njegova oštrina za posao ostala je nepromenjena, piše Miror.

Vodio je računa o palati i čitao sve u vezi nje. Svakog dana mu je stizao portfolio zajedno s njegovom omiljenim krofnama.

A post shared by Hugh Hefner (@hughhefner) on

- Ako nešto pogrešite, odmah ćete dobiti mail. Postoje striktna pravila koja moraju da se poštuju, čak i za Instagram i ‚‚Twitter" jer ukoliko objavite nešto nepristojno, bićete u nevolji. U palati su postojala tri stola za obedovanje: jedan poseban Hefnerov sto za kojim su svi hteli da sede, onda jedan porodični i jedan za goste koji su ga smarali ili i zečice koje su bile nevaljale. Svakog dana je pravio raspored sedenja i niko nije hteo da se nađe za trećim stolom - rekla je Karla.

Postoji zoološki vrt u bašti i soba za igru sa Pakmen mašinama, ali glavna zabava su bile obavezne filmske noći za koje su bili rezervisani petak, subota i nedelja.

Sve su morale da budu spremne za obedovanje, a onda bi Hefner pozvao nekoliko devojaka da s njim gledaju film. Nedeljom su prikazivani filmovi koji do sada nisu gledani u njegovom bioskopu, a petkom su prikazivani filmovi iz 50-ih godina koji su zečicama bili dosadni.

A post shared by Hugh Hefner (@hughhefner) on

Stalan gost bio je Hefnerov sin Kuper (23) koji nije bio ni nalik ocu, uprkos glasinama da ga je pripremao za naslednika.

- On ima devojku i prilično je stidljiv - rekla je Karla.

Bliznakinje su malo razočarane životom u palati koji je postao monoton u poslednje vreme kako je Hefner zašao u devedesete.

A post shared by Hugh Hefner (@hughhefner) on

(Espreso.co.rs / Izvor: kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.