ŽIVIŠ U ZLATNOM TORNJU I S*REŠ U ZLATNOM TOALETU: Džordž Kluni ispsovao Trampa!
Foto: Epa / Michael Reynolds, AP

bez dlake na jeziku!

ŽIVIŠ U ZLATNOM TORNJU I S*REŠ U ZLATNOM TOALETU: Džordž Kluni ispsovao Trampa!

Osvrćući se na to što Tramp stalno omalovažava holivudske glumce samo zato što je većina njih otvoreno protiv njega, Kluni nije birao reči

Objavljeno:

Čuveni glumac, besan što predsednik SAD holivudske zvezde stalno naziva elitom a sebe predstavlja kao čoveka iz naroda, uz salvu psovki poručio mu da je za razliku od njega odrastao u siromaštvu, piše Informer.

Slavni američki glumac Džordž Kluni javno je poručio predsedniku SAD Donaldu Trampu da se je*e! Iznerviran time što predsednik holivudske zvezde stalno naziva elitom a sebe predstavlja kao čoveka iz naroda, oskarovac je uz psovke istakao da je on, za razliku od Trampa, koji živi u "zlatnom tornju i se*e u zlatnom toaletu", odrastao u siromaštvu.

TRAMP UZVRAĆA PRETNJE: Ako MALI RAKETAŠ to zaista misli, onda neće biti JOŠ DUGO ni njega, ni Severne Koreje!

foto: Fonetap

Kluni je izvređao predsednika u petak u intervjuu za portal "Dejli bist", u kojem je predstavljao svoj novi film "Sabrbikon" (Suburbicon). Pred kraj intervjua odgovarao je i na pitanja o političkoj situaciji u SAD i očigledno nije mogao da se suzdrži. Osvrćući se na to što Tramp stalno omalovažava holivudske glumce samo zato što je većina njih otvoreno protiv njega, Kluni nije birao reči.

- Odrastao sam u Kentakiju. Išao sam od vrata do vrata i prodavao polise osiguranja. Prodavao sam i ženske cipele. Radio sam po celu noć u prodavnici alkoholnih pića. Kupovao bih odela koja su mi bila velika. Zatim bih sekao donji deo nogavica od kojih sam pravio kravate da bih ih imao kad krenem na intervjue za posao. Odrastao sam znajući kako je to kad nemaš zdravstveno osiguranje. Stoga, ta ideja da sam ja pripadnik neke "holivudske elite", a on koji se*e u zlatnom toaletu, čovek iz naroda, u najmanju ruku je smešna - istakao je Kluni.

On je zatim Trampa nazvao elitistom, koji ne zna šta se dešava van njegovog sveta.

- Većinu u Holivudu čine ljudi iz centralne Amerike koji su se tamo preselili kako bi napravili karijere. Prema tome, ideja o "eliti sa Zapadne obale" koja živi pod staklenim zvonom krajnje je smešna. Ko živi pod većim staklenim zvonom? On živi u zlatnom tornju i ima 12 zaposlenih u kompaniji. Ne vodi korporaciju sa stotinama hiljada zaposlenih o kojima mora da brine. Vodi kompaniju od samo 12 ljudi! - naglasio je Kluni.

foto: AP

Oskarovac je zatim pokušao da objasni kako funkcioniše Holivud.

- Kad režirate film, imate sedam različitih sindikata, od kojih svaki ima svoje zahteve. Morate naći zajednički jezik sa svima njima i morate ih usmeriti u istom pravcu. S druge strane, on nikad nije morao da radi tako nešto. Svaki put se samo nasmejem kad izgovori "holivudska elita" - pojasnio je glumac.

Na kraju je istakao da on nema zvezdu na Holivudskom bulevaru, a da je Tramp ima, i kratko mu poručio:

- Je*i se!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.