POLITIČAR NAĐEN ZAKLAN NA GROBLJU: Monstruozno ubistvo potreslo Evropu!
Foto: pixabay.com

konzervativni gradonačelnik

POLITIČAR NAĐEN ZAKLAN NA GROBLJU: Monstruozno ubistvo potreslo Evropu!

Belgijski premijer je izrazio ‚‚šokiranost" zbog nasilne smrti gradonačelnika i penzionisanog člana federalnog parlamenta

Objavljeno:

DAO MILION ZA GORIVO! Poznati moćnik se baškari na jahti u Hrvatskoj!

Brutalno ubistvo gradonačelnika belgijskog grada Muskrona u ponedeljak je šokiralo je Belgiju, a belgijski premijer je izrazio ‚‚šokiranost" zbog nasilne smrti gradonačelnika i penzionisanog člana federalnog parlamenta, koji je pronađen na groblju prerezanog grkljana.

Belgijski mediji su objavili kako je Alfred Gaden (71), konzervativni gradonačelnik Muskrona, industrijskog grada od 57.000 stanovnika, koji se nalazi neposredno uz granicu s francuskim gradom Lileom, pronađen mrtav na groblju u blizini njegove kuće, koju je svaku veče lično zaključavao.

Kako prenosi lokalni ‚‚SudInfo", pozivajući se na neimenovane izvore, osumnjičeni za ubistvo se sam predao policiji, a motiv je za sada nepoznat. Slučaj je predat u ruke lokalnog tužilaštva, a ne istražiteljima koji se na nacionalnom nivou bave protivterorizmom.

foto: pixabay.com

- S užasom sam primio vest o brutalnoj smrti Alfreda Gadena - naveo je premer Čarls Mišel (liberal) na svom Tviter profilu, izrazivši saučešće porodici i prijateljima.

Među mnogima koji su izrazili saučešće je i Martin Obri, bivši čelnik francuske Socijalističke stranke i gradonačelnik obližnjeg Lilea.

Filip Korard, predsednik parlamenta belgijskog frankofonog juga zemlje, napisao je na Tviteru: Strašno. U kakvom to svetu živimo?

foto: pixabay.com

(Espreso.co.rs / Izvor: jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.