DA LI JE OVO FOTOGRAFIJA HITLERA IZ 1963. GODINE? Agent CIA tvrdi da je snimljena u JUŽNOJ AMERICI!
Foto: cia.gov

preživeo rat

DA LI JE OVO FOTOGRAFIJA HITLERA IZ 1963. GODINE? Agent CIA tvrdi da je snimljena u JUŽNOJ AMERICI!

Prema najnovijim informacijama iz tek otpečaćenih dokumenata postoji naznaka da Hitler nije izvršio samoubistvo u bunkeru i da je živeo znatno više nego što se mislilo

Objavljeno:

DAO MILION ZA GORIVO! Poznati moćnik se baškari na jahti u Hrvatskoj!

Dokumenti američke obaveštajne agencije CIA sa kojih je upravo skinuta oznaka poverljivosti govore da Adolf Hitler možda nije izvršio samoubistvo u bunkeru, kako je decenijama bilo navođeno.

1995. godine načelnik CIA je navodno dobio tajni dokument od vršioca dužnosti načelnika policije u Veneculi koji je navodno dobvio poruku od doušnika da je Hitller preživeo rat i da živi u Argentini.

Taj doušnik nije bio ni jedan od bivših vojnika SS-a, ni vojnik naciste Filipa Citroena koji je tvrdio da je u redovnom kontaktu sa Adolfom Hitlerom. Filip Citroen je neko vreme radio za železničku kompaniju u Kolumbiji, gde su navodno njih dvojica imali sastanak 1954. godine u selu Tunji, odakle su posle otišli u Argentinu.

foto: cia.gov

Dokument u kom postoji fotografija Adolfa Hitlera i Filipa Citroena iz Tunje je zapečaćen, jer nije bilo dovoljno obaveštajnih podataka, a nije se mogla ni izvršiti procena da li je dokument prosleđen iz nekog interesa.

Još intrigantnije je saznanje načelnika WHD-a koji je godinu dana ranije podneo sličan izveštaj o tome da čitava grupa nacista živi u Južnoj Americi.

foto: profimedia

- Filip Citroen je bio na čelu ove baze dok je radio za železničku kompaniju u Kolumbiji, on se jednom prilikom susreo sa osobom koja mnogo liči na Hitlera - navodi se u dokumentu.

- Citreoen je tvrdio da je sreo srugu osobu na mestu zvanom ‚‚Residencias Coloniales" u selu Tunja koje je prema informacijama prenaseljeno nacistima - navodi se u dokumentu.

foto: profimedia

Adolf Hitler je u januaru 1955. navodno napustio Argentinu, a Citroen je sugerisao načelniku, da kako je prošlo deset godina od rata, Hitler više ne može biti gonjen.

Čitava stvar je na kraju stavljena pod ozaku ‚‚poverljivo" i na njoj se više nikada nije radilo. Dokument je otpečaćen tek ove godine, a možete ga pogledati OVDE.

foto: profimedia

(Espreso.co.rs / Izvor: unexplained-mysteries.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.