OVA DEVOJČICA JE NESTALA NA SVADBI: Ima samo 9 godina, uhapšen je jedan čovek!
Foto: Printscreen/Twitter/Newsa.com UK

ISTRAGA U TOKU

OVA DEVOJČICA JE NESTALA NA SVADBI: Ima samo 9 godina, uhapšen je jedan čovek!

Lokalna policija, timovi za potragu i spasavanje, kao i ronioci pretražuju pošumljenu oblast u kojoj je devojčica nestala

Objavljeno:

Policija je uhapsila jednog muškarca za kojeg se sumnja da je povezan sa nestankom devojčice od devet godina sa svadbe na kojoj je prisustvovalo skoro dvesta ljudi.

Sumnja se da je Maëlys De Araujo kidnapovana u blizini mesta gde se održavalo venčanje u francuskim Alpima, a niko je nije video od nedelje ujutru.

Muškarac je uhapšen u blizini mesta sa kojeg je nestala, dok njegov alibi i priča gde je bio te večeri nisu čvrsti, rekao je izvor iz policije. Za sada oko 150 policajaca radi na ovom slučaju zajedno sa stručnjacima za kidnapovanja.

KAD VIDIM DA NE MOGU VIŠE, UBIĆU DETE, PA SEBE: Reči ove MAJKE IZ SRBIJE zalediće vam srce!

Lokalna policija, timovi za potragu i spasavanje, kao i ronioci pretražuju pošumljenu oblast u kojoj je devojčica nestala.

Ona je na venčanje došla sa roditeljima, jer je majka rođaka mlade, dok je policija uposlila pse tragače koji su imali pristup njenoj igrački i stvarima.

Jedna od teorija koju policija ima jeste da je odevojčica odvezena automobilom.

Potraga se i dalje nastavlja a policija i timovi ne gube nadu da će je pronaći, dok su na društvenim mrežama i sajtovima objavljene njene fotografije i apel za pomoć.

(Espreso.co.rs / Daily Mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.