TRUDNICI SE IZGUBIO SVAKI TRAG! Komšije uhapšene zbog nestanka, policajci ostali u ŠOKU kad su videli šta KRIJE U SVOM STANU!
Foto: Printscreen/facebook

kidnapovana?

TRUDNICI SE IZGUBIO SVAKI TRAG! Komšije uhapšene zbog nestanka, policajci ostali u ŠOKU kad su videli šta KRIJE U SVOM STANU!

U trenutku nestanka bila je u osmom mesecu trudnoće

Objavljeno:

Viliam Henri Hoen (32) i Bruk Lin Kruz (38) uhapšeni su u četvrtak zbog sumnje da su kidnapovali Savanu Grejvind (22) u Fargou u Severnoj Dakoti. Savana je poslednji put viđena u subotu popodne u svom stanu, a njena ćerka stara dva dana pronađena je sa Kruzovom prilikom hapšenja, prenosi Dejli mejl.

Policija u Fargou u Severnoj Dakoti uhapsila je dvoje ljudi za koje se sumnja da imaju veze sa nestankom trudnice i novorođenčetom koje je pronađeno u stanu u kojem je nesrećna žena poslednji put viđena, potvrdio je šef policije Dejvid Tod, ali je rekao da će rezultati DNK testova potvrditi da li je pronađena beba zaista Savanina.

U trenutku nestanka Grejvindova je bila u osmom mesecu trudnoće, a njena beba je sada zbrinuta u medicinskoj ustanovi.

Henri Hoen i Bruk Li Kruz, rekli su nakon hapšenja, da je Grejvindova pre nestanka dolazila u njihov stan da im pomogne oko šivenja.

Kako je rekao šef policije, osumnjičeni su u početku sarađivali, ali kada su upitani za nestanak Grejvindove prestali su da pričaju i zatražili su advokate.

Oni su sada optuženi za krivično delo udruživanja radi počinjenja dela kidnapovanja.

Šef policije je rekao da su u potragu za Savanom Grejvind uključeni specijalizovani timovi, da su dobili pomoć od agencija za pretragu, te da su policajci koristili avione, podmornice i pse tragače u istrazi, ali da nažalost, ništa nije dalo rezultate.

Takođe, tragaju i za braon džipom iz 1996. godine koji pripada Hoenu i Kruzovoj, a koji je nestao kada i Grejvindova, dok su vlasti zatražile pomoć od lokalnog stanovništva pozivajući ih da pretraže svoje garaže, šupe, kontejnere i mesta za odmor.

Tarita Silk, zaova Savanine majke, ispričala je da je policija obavestila porodicu da je “dva dana stara i zdrava devojčica” pronađena u stanu gde je Grejvindova živela sa roditeljima, preneo je KFGO radio. Silkova je rekla da su neki članovi porodice pretražili oblast u Minesoti 30 milja istočno od Fargoa.

- Samo želimo da se Savana vrati kući. Pripremljeni smo na najgore. Sada je najvažnije da se javi bilo ko ko ima bilo kakvu informaciju – rekla je Silkova i dodala da porodica nudi nagradu od 7.000 dolara za informaciju koja će pomoći da slučaj bude rešen.

Policija u Fargou objavila je u četvrtak na Fejsbuku da su istražitelji razgovarali sa porodicom Grejvindove, njenim dečkom, komšijama, kolegama i bilo kojom osobom koju je policija pomenula kao njenog prijatelja. Takođe, pokušali su i da je pozovu na mobilni telefon, ali do sada, kažu, nije bilo pomaka u istrazi.

(Espreso.co.rs/Dailymail.co.uk)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.