Heroj iz Barselone koga će ceo svet pamtiti! Zbog njegovog junačkog dela nećete moći da zadržite suze!
Foto: print screen facebook / Bruno Gulotta

tata heroj

Heroj iz Barselone koga će ceo svet pamtiti! Zbog njegovog junačkog dela nećete moći da zadržite suze!

Osim porodice i prijatelja ovog čoveka će pamtiti ceo svet, prijatelji mu ostavljaju najdirljivije poruke

Objavljeno:

HRVATSKA PLAŽA O KOJOJ PRIČA CEO SVET: Ali umesto da se dive koliko je lepa, svima u oči upada šokantni detalj! (FOTO)

Trinaest osoba je ubijeno, a više od stotinu je povređeno u terorističkom napadu koji se dogodio u Barseloni. Jedan od ubijenih je 35-godišnji Italijan Bruno Đulota, a njegova tragična sudbina obišla je svet. Iza sebe je ostavio suprugu i dvoje dece.

Da bi spasio svoju suprugu i decu, Bruo se bacio ispred pomahnitalog kombija. Ovaj herojski potez je spasio njegovu ćerku Ariju.

- Mali Aleksander krenuće u osnovnu školu svestan da njegov život i porodica više neće biti isti. Razmišljamo i o maloj Ariji, koja nije videla svojim očima tu groznu scenu, ali nikada neće upoznati svog oca. - apisao je na Fejsebuku prijatelj ubijenog Italijana. Kako prenose italijanski mediji, kolege su Bruna opisale kao čoveka kog su svi voleli.

- Dogodilo se ono što niko ne očekuje: smrt mladog muškarca, oca i partnera majke njegove dece - napisao je na Fejsebuku drugi prijatelj.

Italijanski mediji pišu da je Bruno u vreme napada šetao sa porodicom po La Rambli. Svog petogodišnjeg sina držao je za ruku, dok je supruga u rukama nosila sedmomesečnu Ariju.

Mediji prenose da je Bruno, kada je video kako se kombi približava, herojski skočio da bi zaštitio suprugu i decu i poginuo na mestu događaja, a supruga Martina je uspela na vreme da zgrabi njihovu ćerku Ariju i sina Alesandra i pobegne na sigurno.

(Espreso.co.rs / Izvor: index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.