POBEGAO JE OD KOMBIJA SMRTI, PA TRAGALI ZA NJIM 3 DANA! Pronađen dečak (7) koji je nestao u terorističkom napadu Barseloni!
Foto: print screen facebook / Julian Cadman / pixabay.com

i premijerka intervenisala

POBEGAO JE OD KOMBIJA SMRTI, PA TRAGALI ZA NJIM 3 DANA! Pronađen dečak (7) koji je nestao u terorističkom napadu Barseloni!

Katalonska policija je saopštila da nikad dečaka nije ni tretirala kao nestalo lice i da su bili upućeni sve vreme u njegovo stanje i mesto gde se nalazi

Objavljeno:

Osnivač Fejsbuka se povlači na dva meseca! Zakerberg ima previše dobar razlog za to!

Sedmogodišnji dečak iz Australije koji se vodio kao nestao pronađen je tri dana posle napada u Barseloni, izjavila je lokalna policija. Dečak Džulijan Kadman bio je u Barseloni na odmoru sa majkom. Oni su se prilikom napada razdvojili, a majka Jom teško je povređena ali u stabilnom je stanju.

Katalonska policija je saopštila da nikad dečaka nije ni tretirala kao nestalo lice i da su bili upućeni sve vreme u njegovo stanje i mesto gde se nalazi.

U vezi sa slučajem sedmogodišnjaka navodno je intervenisala i britanska premijerka Teresa Mej koja je tražila hitne informacije o stanju dečaka nakon što je Džulijanov deda, Britanac koji živi u Australiji, molio za pomoć.

- Moj unuk Džulijan Alesandro Kadman je nestao. Molim sve da proslede njegovu fotografiju. Pronašli smo Jom, moju snahu, ona je u ozbiljnom, ali stabilnom stanju, u bolnici je. Džulijan ima sedam godina i bio je s majkom u trenutku napada. Molim vas prosledite dalje ovu fotografije ako imate porodicu ili prijatelje u Barseloni - napisao je deda u četvrtak u objavi na Fejsbuku.

Podsetimo, u četvrtak oko 17.20 sati jureći kombi je usmrtio je 13 osoba, a ozledio više od 100 u centru Barselone. Za taj napad je odgovornost preuzela Islamska Država a kao razlog navela učestvovanje Španije u međunarodnoj koaliciji protiv Islamske Države.

(Espreso.co.rs / Izvor: 24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.