KOLAPS AMAZONA NA BERZI: Tramp ih je jednim tvitom ojadio za 5 milijardi dolara!
Foto: Reuters

nastavlja sa kritikama

KOLAPS AMAZONA NA BERZI: Tramp ih je jednim tvitom ojadio za 5 milijardi dolara!

Mnogi trgovci u tradicionalnoj maloprodaji zatvaraju prodavnice i optužuju Amazon za promenu potrošačkih navika i prelazak kupaca na kupovanje robe onlajn

Objavljeno:

Američki predsednik Donald Tramp je jednim tvitom izbrisao na berzi više od pet milijardi dolara tržišne vrednosti giganta u e-trgovini, Amazona, optuživši tu kompaniju da nanosi veliku štetu trgovcima koji plaćaju porez.

Tramp je u noćašnjem tvitu napisao da zbog Amazona trpe "naselja, gradovi i države širom SAD - koji gube mnogo radnih mesta!".

CAR JE GO: Trampa napustile sve velike kompanije, a on se zahvalio na Tviteru!

Američka agencija AP takođe je izvestila je da je Tramp obnovio napade na Amazon, podsećajući da je "predsednik često kritikovao kompaniju i generalnog direktora Džefa Bezosa, u čijem je vlasništvu i 'Vašington Post'".

Mnogi trgovci u tradicionalnoj maloprodaji zatvaraju prodavnice i optužuju Amazon za promenu potrošačkih navika i prelazak kupaca na kupovanje robe onlajn.

Međutim, ova kompanija zapošljava hiljade magacinskih radnika na sajmovima zapošljavanja širom zemlje, a najavila je da planira da do sredine iduće godine zaposli još 100.000 radnika sa punim radnim vremenom.

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.