JEZIV SLUČAJ: Majka ostavila bebu u pustinji da umre!
Foto: Profimedia

PRIZNALA KRIVICU

JEZIV SLUČAJ: Majka ostavila bebu u pustinji da umre!

Odnos majke i ćerke bio je tragičan od bebinog rođenja. Sudski dokumenti pokazuju da je dete još na rođenju imalo tragove metamfetamina u krvi i da je zbog toga oduzeto majci

Objavljeno:

U Sjedinjenim Američkim Državama u utorak je okončan uznemirujući sudski proces. Zbog hladnokrvnog ubistva 17-mesečne ćerke mlada žena osuđena je na 20 godina zatvora.

U septembru 2016. Ešli Deniz Atson (23) odvezla je svoju bebu u kolicima u pustinju u rezervatu Navaho Indijanaca u Arizoni, a kako je u utorak saopštilo tužilaštvo, vratila se tek posle četiri dana da bi zakopala detetovo telo u životinjskoj jazbini.

ZOMBI GUSENICE: Penju se na vrh biljke, a onda eksplodiraju! (FOTO)

- Narednih dana viđala se s drugaricama, išla je na sladoled i postavljala svoje slike na Fejsbuku - navodi se u saopštenju tužilaštva.

Odnos majke i ćerke bio je tragičan od bebinog rođenja. Sudski dokumenti pokazuju da je dete još na rođenju imalo tragove metamfetamina u krvi i da je zbog toga oduzeto majci.

O devojčici se starala plemenska socijalna ustanova, a majka je vratila starateljstvo nad ćerkicom samo tri meseca pre nego što je počinila zločin. Iako je na sudu priznala krivicu, nije osuđena na najtežu moguću kaznu - doživotnu robiju - već 20 godina zatvora.

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.