HAOS U MOSKVI! Pucnjava u sudu, troje poginulo, četvoro ranjeno! (VIDEO)
Foto: Profimedia

EVAKUACIJA U TOKU

HAOS U MOSKVI! Pucnjava u sudu, troje poginulo, četvoro ranjeno! (VIDEO)

Sudska izvršiteljka i naoružani stražar navodno su ranjeni kada su u zgradi regionalnog suda u Moskvi ispaljeni hici, izjavila je advokatica Sofija Rubaskaja za ''Tas''

Objavljeno: 15:42h

U toku je pucnjava u regionalnom sudu u Moskvi. Prema prvim informacijama ima povređenih.

Odjeknulo je 20 pucnjeva, prve su informacije.

Trojica članova kriminalne grupe GTA ubijeni su danas pri pokušaju bekstva u sudu u Moskvi, navodi lokalna policija, a prenosi "Raša tudej". - Troje osumnjičenih je ubijeno, a još dvoje ih je ranjeno kada su pokušali da stignu do vrata lifta - izjavio je portparol policije Tatjana Petrova.

Ona je dodala da su incidentu ranjena i dva policajca.

Sudska izvršiteljka i naoružani stražar navodno su ranjeni kada su u zgradi regionalnog suda u Moskvi ispaljeni hici, izjavila je advokatica Sofija Rubaskaja za ''Tas''.

Ona se nalazila u zgradi u trenutku pucnjave. - Bili smo na drugom suđenju kada smo čuli pucnje. Ispaljeno je više od 20 hitaca. Počeli smo da se evakuišemo. Videla sam ranjenu sudsku izvršiteljku i njeno krvavo lice. Kasnije je neko rekao da je naoružani čuvar povređen - rekla je Rubaskaja.

Prethodno je BBC na ruskom preneo reči advokata koji je bio na licu mesta, a koji kaže da je povređeno nekoliko radnika suda i jedna žena.

RIA Novosti pišu da je evakuacija zgrade u toku.

U ruskim medijima pojavila se informacija da je do pucnjave u regionalnom sudu u Moskvi došlo tokom razmatranja slučaja protiv navodnih pripadnika takozvane bande ''GTA''.

(Espreso.co.rs / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.