Lavrov: Vašington hoće da sruši Trampa preko nas!
Foto: Reuters

da li će im uspeti?

Lavrov: Vašington hoće da sruši Trampa preko nas!

Nauertova je u utorak, komentarišući reči Lavrova o formiranju centra za osmatranje sirijskog primirja u Amanu, rekla da "Lavrov mnogo voli da govori i trči pred rudu"

Objavljeno:

Ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov rekao je danas da tvrdnje Vašingtona o ruskom mešanju u unutrašnje poslove SAD imaju za cilj promenu ishoda predsedničkih izbora, preneo je Tass.

- Svaki put kada nas pitaju zašto smo se mešali mi im tražimo da predoče najmanje jedan činjenični dokaz. To traje već mesecima - rekao je Lavrov posle razgovora sa belgijskim kolegom Didijeom Rendersom u Briselu.

Iako je Kongres SAD vršio saslušanja i mnogi predstavnici bivše i sadašnje administracije su na televiziji govorili o tome, Lavrov tvrdi da se "nije čula nijedna jedina činjenica koja bi potkrepila te navode".

Ruskinja o sastanku s Trampom juniorom: Tražili su informacije o kampanji Hilari Klinton!

Lavrov je rekao da treba pitati "kongresmene i sve one koji taj problem održavaju na površini".

Prema njegovim rečima, predsednik Rusije Vladimir Putin je više puta rekao da je cela afera pokrenuta da bi se preokrenuli rezultati izbora na kojima je pobedio Donald Tramp.

foto: Fonetap

Vašington je više puta optužio Rusiju da je pokušala da utiče na prošlogodišnje predsedničke izbore. Moskva je svaki put odbacila te optužbe.

"Kako ona zna šta ja volim?"

Lavrov je danas prokomentarisao i izjavu zvanične predstavnice Stejt dipartmenta Hezer Nauert da on navodno "voli da trči pred rudu", da ne razume "kako ta dama može da zna šta on voli, a šta ne", prenosi Sputnjik.

- Kako ta dama može da zna šta ja volim, a šta ne? Mi se ne poznajemo - rekao je Lavrov.

Nauertova je u utorak, komentarišući reči Lavrova o formiranju centra za osmatranje sirijskog primirja u Amanu, rekla da "Lavrov mnogo voli da govori i trči pred rudu".

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.