DOBIO JE MNOŠTVO PONUDA: Mladi doktor je potražio smeštaj na internetu, a onda je postao popularan preko noći! (FOTO)
Foto: Printskrin Instagram / rehanmunir

CAR!

DOBIO JE MNOŠTVO PONUDA: Mladi doktor je potražio smeštaj na internetu, a onda je postao popularan preko noći! (FOTO)

Iako je dobio mnogo saveta i ponuda ovaj doktor još uvek razmišlja o svim mogućnostima za stanovanje. Jedno je sigurno, jedna objava ga je već učinila popularnim

Objavljeno:

Dvadesetšestogodišnji diplomirani doktor iz Pakistana Rehan Munir planira da iskustvo stekne u bolnicama širom SAD. Kako bi svoju nameru i ostvario, rešio je da putem interneta potraži smeštaj u Njujorku, na predlog prijatelja.

"Ja sam Rehan, želim da iznajmim nameštenu sobu na Gornjoj istočnoj ili zapadnoj strani. Prijateljski sam nastrojen i sa mnom je lako živeti“, napisao je Rehan na Fejsbuk grupi namenjenoj za traženje smeštaja ili cimera.

Grupa mladih ljudi NAPALA i VREĐALA MUSLIMANSKI PAR: Reakcije prolaznika će vas IZNENADITI! (VIDEO)

A post shared by Rehan Munir (@rehanmunir) on

On je dodao i svoju fotografiju, čime se bavi, iznos koji planira da izdvoji, ali i da su mu pedantnost i čistoća prioritet. Međutim, stigla je neočekivana reakcija. Njegova objava postala je više nego popularna, a zainteresovanost je bila ogromna. Osim ponuda za stanovanje, bilo je i mnogih drugih, ali je Munir za Hafington post jasno istakao da mu je trenutno karijera na prvom mestu i da je bio šokiran brojem pristiglih ponuda i poruka, ali i medijskom pažnjom.

A post shared by Rehan Munir (@rehanmunir) on

Iako je dobio mnogo saveta i ponuda ovaj doktor još uvek razmišlja o svim mogućnostima za stanovanje. Jedno je sigurno, jedna objava ga je već učinila popularnim.

(Espreso.co.rs / B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.