ZBOG BOJE KOŽE? Policija ubila majku četvoro dece! Porodica tvrdi da je bila TRUDNA! (FOTO)
Foto: Printscreen/Twitter/#Resist

ima li kraja

ZBOG BOJE KOŽE? Policija ubila majku četvoro dece! Porodica tvrdi da je bila TRUDNA! (FOTO)

U zvaničnom saopštenju policije objašnjeno je da su policajci zaista imali nekoliko manje smrtnih opcija, ali na snimku se jasno čuje da su poručili Lajs da se povuče nazad

Objavljeno:

Još jedan policijski incident potresa SAD, nakon što je majka četvoro dece ubijena u svojoj kući u Sijetlu. Kako se navodi u izveštaju policija je primila poziv o pljački, nakon čega je usledila rasprava sa Šarlin Lajls.

Porodica i prijatelji koji su vidno potrešeni zbog njene smrti, tvrde da je ona bila nekoliko meseci trudna i da se poslednjih godinu dana borila sa mentalnim bolestima.

BRITANSKI POSLANIK TVRDI: Požar u londonskom tornju podmetnut, vlada krije istinu od ljudi! (VIDEO)

Policija je navela da su ušli u raspravu sa Šarlin nakon čega je ona u nekom trenutku izvukla nož. Oba policajca su pucala, nakon čega su joj pružili prvu pomoć. Nažalost, hitna pomoć je samo mogla da konstatuje smrt nakon što je stigla na mesto incidenta.

Kao dokaze, policija je priložila snimke na kojima se čuje kako oba policajca viču "Nož, nož", nakon čega se čuju pucnji i dečiji plač.

Inače, porodica tvrdi da je činjenica da je Lajls tamnoputa odigrala ključnu ulogu u njenoj smrti.

Lajls je uhapšena 5. juna zbog uznemiravanja, ometanja zvaničnika i uznemiravanja pripadnika policije, javljaju mediji.

U zvaničnom saopštenju policije objašnjeno je da su policajci zaista imali nekoliko manje smrtnih opcija, ali na snimku se jasno čuje da su poručili Lajs da se povuče nazad pre nego što su otvorili vatru, piše Independent pozivajući se na Sijetl tajms.

Oba policajca su suspendovana.

(Espreso.co.rs / telegraph.co.uk)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.