Ispovest Bosanca čija je porodica preživela teroristički napad: Nikad mi gore nije bilo, ovo se ni sa ratom ne može meriti!
Foto: Printscreen/facebook

Stravično!

Ispovest Bosanca čija je porodica preživela teroristički napad: Nikad mi gore nije bilo, ovo se ni sa ratom ne može meriti!

- Prošao sam i preživeo čitav rat, sa navijačima bio svuda, svašta se dešavalo, ali ovo se ne može ni sa čim meriti, kazao je Ahmić

Objavljeno: 22:15h

Iza Samira Ahmića iz Dervente i njegove porodice sa kojom živi u Mančesteru je neprospavana dramatična noć. Sinoć je bio ispred dvorane u kojoj se desio teroristički napad u kojem su ubijene najmanje 22 osobe.

U razgovoru za N1 kaže da se nikad nije gore osećao. Čekao je suprugu Sanelu i ćerku Anitu koje su bili na koncertu Ariane Grande u Areni Mančester.

- Prošao sam i preživeo čitav rat, sa navijačima bio svuda, svašta se dešavalo, ali ovo se ne može ni sa čim meriti. Nikad mi gore nije bilo, kazao je Ahmić, prepričavši sinoćnju dramu koju je preživeo. POKOLJ U MANČESTERU NA KONCERTU ARIJANE GRANDE: U eksploziji bombe ubijene 22 osobe, ranjeno 59! (VIDEO)

Kako je kazao za N1, da bi izbegao gužvu posle koncerta, po suprugu i dete je krenuo ranije.

- Parkirao sam se odmah ispred Arene, preko telefona sam se zezao sa prijateljom kad sam čuo vatromet. Kontam, sad će i kraj koncerta. Onda je puklo kao granata.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.