CEO SVET JE UZ BRITANIJU: Najkukavičkiji oblik terorizma ponovo se desio!
Foto: AP

REAKCIJE NA NAPAD

CEO SVET JE UZ BRITANIJU: Najkukavičkiji oblik terorizma ponovo se desio!

Masakr se desio kasno sinoć, nekoliko momenata pošto je pevačica završila svoj nastup. Po svemu sudeći, izvršilac je bombaš samoubica iz ISIS

Objavljeno: 10:09h

Francuski predsednik Emanuel Makron razgovarao je telefonom sa britanskom premijerkom Terezom Mej povodom napada u Mančesteru i izrazio saosećanje i solidarnost sa britanijom, saopštila je danas Makronova pres služba.

- Predsednik Republike nastaviće sa Vladom i sa britanskim snagama borbu protiv terororizma, - navodi se u saopštenju i dodaje da će Makron nastaviti telefonsku konverzaciju sa britanskom premijerkom povodom dešavanja u istrazi.

POKOLJ U MANČESTERU NA KONCERTU ARIJANE GRANDE: U eksploziji bombe ubijene 22 osobe, ranjeno 59! (VIDEO)

Australijski premijer Malkom Turnbul izjavio je danas da je napad u Mančesteru "brutalan napad na mlade bilo gde," prenosi AP.

- Ovaj incident, napad, posebno je podlo, posebno kriminalno, posebno strašno delo jer izgleda da je bio usmeren direktno na tinejdžere. Ovo je napad na nevine. Sigurno ne postoji zločin koji je više uvredljiv od ubistva dece, - rekao je Turnbul u australijskom parlamentu.

Portparol japanske vlade Jošihide Suga osudio je napad i izrazio saučešće porodicama žrtava.

- Ukoliko je ovo teroristički napad, on ne može biti opravdan ni na koji način i Japan čvrsto osudjuje takav teroristiccki akt. Japan se solidariše sa narodom Velike Britanije, - naveo je on u saopsstenju.

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.