OD MELISE (25) NI TRAGA OD UTORKA: Neutešna majka otkrila šta joj je POSLEDNJE REKLA, očajna žena MOLI ZA POMOĆ
Melisa Neri, Foto: Printscreen/ Društvene mreže

VAŽNO!

OD MELISE (25) NI TRAGA OD UTORKA: Neutešna majka otkrila šta joj je POSLEDNJE REKLA, očajna žena MOLI ZA POMOĆ

Majka mlade devojke podigla je uzbunu na društvenim mrežama i apelovala na sve da ukoliko imaju bilo kakvu inforamciju joj se jave ili obaveste policiju

Objavljeno:

Melisa Neri (25) koja trenutno živi u Italiji, poreklom iz Rumunije, nestala je u utorak 23. aprila kada je poslednji put imala kontakt sa majkom i rekla joj da "otišla na odmor u Hrvatsku".

"Kada sam je pozvala, rekla mi je da je otišla na odmor u Hrvatsku. Nije mi ništa drugo rekla niti me na nešto upozorila. Pomozite mi da je pronađemo", rekla je majka Karmela Martini.

Majka mlade devojke podigla je uzbunu na društvenim mrežama i apelovala na sve da ukoliko imaju bilo kakvu inforamciju joj se jave ili obaveste policiju.

Poslednji kontakt koji je Melisa imala sa porodicom bio je u utorak uveče putem video-poziva kada je zvala da vidi svoju ćerku (4).

Melisa je sa svojom ćerkom 19. aprila bila u zabavnom parku Mirabilandia, a zatim je otpratila devojčicu do oca. Sutradan je nazvala majku, ali joj ništa posebno nije rekla.

"Kada smo pričale telefonom rekla mi je da mora da ide negde, ne govoreći ništa više. Sutradan, kada sam je nazvala, rekla je da je otišla na odmor u Hrvatsku i to je to. Možda nije smela da mi kaže ranije iz straha, da je ne bih sprečila da ode", objasnila je majka.

Nakon tog, majka je izgubila svaki kontakt sa Melisom i trenutno je jako uplašena da joj se nešto nije desilo.

"Isključen joj je telefon, ne čita poruke. Ništa to ne liči na nju", apelovala je majka i dodala da je uplašena i da nije upala u stanje anafilaktičkog šoka jer ima alergije na hranu zbog kojih mora da uzima dozu adrenalina na vreme.

U sredu uveče Karmela se pojavila u jednoj italijanskoj emisiji gde je apelovala na sve koji veruju da su videli Melisu, da obaveste policiju i dodala da devojka ima različite tetovaže na telu. Jednu u obliku ruže na levom palcu, druge na rukama, uključujći i jednu sa likom plišanog medveda.

Bonus video:

02:58

MISTERIOZNI NESTANAK ANE VOLŠ

(Espreso/ Telegraf/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.